Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Λήγει σήμερα η 12μηνη δέσμευση για το 9,4%

Λήγει σήμερα (18 Νοεμβρίου) η δωδεκάμηνη δέσμευση των τουλάχιστον 9 φυσικών και νομικών προσώπων για διακράτηση του 9,4% των μετοχών της Coca - Cola Τρία Έψιλον που απέκτησαν από τον όμιλο Kar-tess, τον Νοέμβριο του 2003. Πώς σχολιάζει η Εγνατία Finance.

3Ε: Λήγει σήμερα η 12μηνη δέσμευση για το 9,4%
Λήγει σήμερα (18 Νοεμβρίου) η δωδεκάμηνη δέσμευση των τουλάχιστον 9 φυσικών και νομικών προσώπων για διακράτηση του 9,4% των μετοχών της Coca - Cola Τρία Έψιλον που απέκτησαν από τον όμιλο Kar-tess, τον Νοέμβριο του 2003.

Υπενθυμίζεται πως ο βασικός μέτοχος της ελληνικής εταιρίας εμφιαλώσεως, Kar-tess, πούλησε ακριβώς πριν από έναν χρόνο το 9,4% της συμμετοχής του, έναντι 6,6 ευρώ ανά μετοχή, σε νομικά και φυσικά πρόσωπα που ο ίδιος είχε επιδείξει, κανένα εκ των οποίων δεν απέκτησε ποσοστό υψηλότερο του 2,5%.

Σημειώνεται πως σε συνέχεια της εν λόγω μεταβίβασης, η συμμετοχή του ομίλου Kar-tess στο μετοχικό κεφάλαιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον μειώθηκε στο 30,4%, από 39,8%.

Η Εγνατία Finance, σχολιάζοντας τη λήξη της δωδεκάμηνης δεσμευτικής περιόδου, αναφέρει πως δεν δημιουργεί ανησυχίες για υπερπροσφορά μετοχών της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δεδομένου ότι το 9,4% είχε διανεμηθεί σε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v