Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Διευκρινίσεις για διαγωνισμό της Ψυττάλειας

Εγκρίθηκαν, στις 11 Νοεμβρίου 2004, οι προτάσεις της διοίκησης τόσο για την επανάληψη του διαγωνισμού, που αφορά στη διαχείριση της λάσπης της Ψυττάλειας όσο και σε ό,τι αφορά στην αύξηση του τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ, διευκρίνισε η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου.

ΕΥΔΑΠ: Διευκρινίσεις για διαγωνισμό της Ψυττάλειας
Εγκρίθηκαν, στις 11 Νοεμβρίου 2004 από το διοικητικό συμβούλιο οι προτάσεις της διοίκησης τόσο για την επανάληψη του διαγωνισμού, που αφορά στη διαχείριση – μεταφορά και εναπόθεση – της λάσπης της Ψυττάλειας όσο και σε ό,τι αφορά στην αύξηση του τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ, η οποία θα ανέρχεται σε 2,8% και θα ισχύει από τις 15 Δεκεμβρίου 2004, διευκρίνισε η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου.

Επίσης, επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση, πως καμία δυσαρμονία δεν υπάρχει στους κόλπους του διοικητικού συμβουλίου της.

Η διοίκηση της εταιρίας ζητά από το επενδυτικό κοινό να μη δίνει πίστη σε πληροφορίες που διοχετεύονται υπό την πίεση ιδιότυπων σκοπιμοτήτων στον τύπο, παρά μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v