Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοσώλ: Eπέκταση της συνεργασίας με Trane

Την έναρξη του δεύτερου σκέλους της συμφωνίας με την American Standard και την θυγατρική αυτής TRANE, το οποίο περιλαμβάνει και την επέκταση των πωλήσεων σε νέες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, γνωστοποίησε η Βιοσώλ.

Βιοσώλ:  Eπέκταση της συνεργασίας με Trane
Την έναρξη του δεύτερου σκέλους της συμφωνίας με την American Standard και την θυγατρική αυτής TRANE, το οποίο περιλαμβάνει και την επέκταση των πωλήσεων σε νέες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, γνωστοποίησε η Βιοσώλ, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου έτους της συνεργασίας τους.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, προϋπόθεση για αυτήν την επέκταση της συμφωνίας είναι η διάθεση από τη Βιοσώλ ενός εξειδικευμένου προγράμματος επιλογής των προϊόντων, που ήδη ολοκληρώθηκε και παρουσιάζεται σε ειδική ημερίδα στη Θεσσαλονίκη στις 24-11-2004.

Παράλληλα, οι δύο εταιρίες έχουν δημιουργήσει ένα κοινό πλάνο στρατηγικής και δράσης με σκοπό την διεύρυνση των πωλήσεων των προϊόντων τα οποία παράγονται από την Βιοσώλ και διατίθενται με την ονομασία TRANE.

Η Βιοσώλ με βάσει την συμφωνία που συνήψε στις 17 Ιουλίου 2003 έχει αναλάβει την κατασκευή Κεντρικών Κλιματιστικών Μονάδων στις εγκαταστάσεις της στο Βόλο για λογαριασμό της TRANE.

Στα πλαίσια αυτά έχουν προγραμματισθεί ημερίδες, στις οποίες θα παρουσιασθούν τα προϊόντα τα οποία προβλέπονται από την συμφωνία και παράλληλα το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα επιλογής και κοστολόγησης των κεντρικών κλιματιστικών μονάδων, το οποίο κατασκευάσθηκε για την ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της TRANE λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες σημερινές απαιτήσεις των μεγάλων ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση, ότι το εν λόγω πρόγραμμα είναι μία δια-δικτυακή εφαρμογή, η οποία αναπτύχθηκε από την Βιοσώλ και αυτή την στιγμή χρησιμοποιείται από γραφεία και αντιπροσώπους της TRANE στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Τέλος, τονίζεται ότι το πρόγραμμα των παρουσιάσεων θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 24η Νοεμβρίου στις 4:00 μ.μ. από την Θεσσαλονίκη ”ξενοδοχείο Grand Hotel” όπου έχει προσκληθεί όλος ο τεχνικός κόσμος της Βορείου Ελλάδος. Την παρουσίαση αυτή της Θεσσαλονίκης θα ακολουθήσει πολύ σύντομα αντίστοιχη ημερίδα στην Αθήνα για τους μηχανικούς της Νοτίου Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v