Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Νέα διοίκηση στη θυγατρική Asprofos

Νέα διοίκηση ορίστηκε στη μελετητική εταιρεία Asprofos Engineering, 100% θυγατρική των ΕΛ.ΠΕ.. Πρόεδρος του δ.σ. ανέλαβε από 13 Ιανουαρίου 2012 ο Διαμαντής Λέντσιος.

ΕΛΠΕ: Νέα διοίκηση στη θυγατρική Asprofos
Νέα διοίκηση ορίστηκε στη μελετητική εταιρεία Asprofos Engineering, 100% θυγατρική των ΕΛ.ΠΕ.

Πρόεδρος του δ.σ. ανέλαβε από 13 Ιανουαρίου 2012 ο Διαμαντής Λέντσιος επικεφαλής του γραφείου διοίκησης του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια και μέλος της εκτελεστικής του επιτροπής.

Ο κ. Λέντσιος είναι χημικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στα πετροχημικά και τη χημεία υδρογονανθράκων. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Εταιρεία Πετρελαίων Β. Αιγαίου στην Καβάλα και ως σήμερα έχει διατελέσει ανώτατο διοικητικό στέλεχος στις εταιρείες VIORYL S.A, LEVENTIS FOODS NIGERIA, και στον όμιλο εταιρειών PLIAS. Επίσης έχει εργαστεί στην ΔΕΠΑ και στον όμιλο Τσιμέντα Τιτάν.

Διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο Γιάννης Φωτόπουλος μέχρι τώρα Διευθυντής Οργάνωσης & Ανάπτυξης Διυλιστηρίων στα Ελληνικά Πετρέλαια. Από τη θέση αυτή, ηγήθηκε στο έργο αριστοποίησης της λειτουργίας των τριών διυλιστηρίων που διαθέτει η εταιρεία στην Ελλάδα (Ασπρόπυργος, Θεσσαλονίκη, Ελευσίνα).
 
Ο κ. Φωτόπουλος είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού (Master) με MBA από το Πανεπιστήμιο Brunel της Αγγλίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v