Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣτΕ:Τυπική απόρριψη προσφυγής Μηχανικής κατά Ακτωρ

Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τις αιτήσεις ακυρώσεως της έκδοσης πιστοποιητικών διαφάνειας από την Μηχαντική κατά της Ακτωρ ΑΤΕ εξέδωσε αργά το απόγευμα η κατασκευαστική εταιρία του ομίλου Μπόμπολα.

ΣτΕ:Τυπική απόρριψη προσφυγής Μηχανικής κατά Ακτωρ
Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τις αιτήσεις ακυρώσεως της έκδοσης πιστοποιητικών διαφάνειας από την Μηχανική κατά της Ακτωρ ΑΤΕ εξέδωσε αργά το απόγευμα η κατασκευαστική εταιρία του ομίλου Μπόμπολα.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ”απορρίφθηκαν οριστικά από το Δ’ τμήμα του ΣτΕ οι δύο αιτήσεις ακυρώσεως της Μηχανικής κατά της ΑΚΤΩΡ που αφορούσαν την έκδοση των πιστοποιητικών διαφάνειας για τα έργα της αισθητικής ενοποίησης του ΟΑΚΑ και της κατασκευής αντιολισθηρών ταπήτων στα τμήματα Αθήνα – Κόρινθος και Αθήνα - Υλίκη του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ”.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, για μια ακόμα φορά οι προσπάθειες της εταιρίας Μηχανική να πλήξουν το όνομα και το κύρος της ΑΚΤΩΡ έπεσαν στο κενό.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, το Δ’ Τμήμα του ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή της Μηχανικής διότι, όπως αναφέρει, η Μηχανική στερείται εννόμου συμφέροντος για την προσβολή των πιστοποιητικών διαφάνειας επειδή δεν προσδοκά - σε περίπτωση ακύρωσης των πιστοποιητικών - να αναδειχθεί ανάδοχος του έργου.

Αντίθετα, το Δ’ τμήμα του ΣτΕ παραπέμπει στην Ολομέλεια την αίτηση ακύρωσης του πιστοποιητικού διαφάνειας της Παντεχνική που εξέδωσε το ΕΣΡ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v