Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Παρουσίαση νέου προϊόντος στο Λονδίνο

To νέο προϊόν της “NEFOS Intralot Cloud” ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει η Intralot στην έκθεση «ICE Totally Gaming 2012» στο Λονδίνο.

Intralot: Παρουσίαση νέου προϊόντος στο Λονδίνο
To νέο προϊόν της “NEFOS Intralot Cloud” ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει η Intralot στην έκθεση «ICE Totally Gaming 2012», που πραγματοποιείται 24-26 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εταιρεία το NEFOS αποτελεί μία ασφαλή και υψηλής διαθεσιμότητας λύση, που «προσφέρει στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών υψηλό εύρος απόδοσης, λειτουργική ευελιξία και βελτιστοποίηση των διαθέσιμων πόρων, ώστε να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους αφενός με την μείωση του χρόνου υλοποίησης των ιδεών τους σε προϊόντα και διάθεσης αυτών στην αγορά (time-to-market) και αφετέρου να μειώσουν τα κόστη τους».

“Ενισχύοντας τις επιχειρηματικές και επιχειρησιακές δυνατότητες των οργανισμών τυχερών παιχνιδιών, το NEFOS Intralot Cloud αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα, πώς οι καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις της Intralot μπορούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών της στην παροχή πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών ”, δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής, General Technical Director of Systems του Ομίλου Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v