Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΤΤ: Διευκρινίσεις για την κόντρα με ΟΤΕ

Διευκρινίσεις για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΕΕΤΤ και του ΟΤΕ με αφορμή τα αποτελέσματα του κοστολογικού του ελέγχου για τις ρυθμιζόμενες υπηρεσίες χονδρικής, δίνει η ΕΕΤΤ με ανακοίνωσή της.

ΕΕΤΤ: Διευκρινίσεις για την κόντρα με ΟΤΕ
Διευκρινίσεις για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΕΕΤΤ και του ΟΤΕ με αφορμή τα αποτελέσματα του κοστολογικού του ελέγχου για τις ρυθμιζόμενες υπηρεσίες χονδρικής, δίνει σήμερα η Επιτροπή με ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή αναφέρει ότι με δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 12/11/04, ενημέρωνε την αγορά για τις τιμές των βασικών υπηρεσιών χονδρικής (Διασύνδεση, Μισθωμένες Γραμμές) που ενέκρινε στη συνεδρίασή της στις 10/11/04.

Ακόμη, προσθέτει ότι οι παραπάνω τιμές ενδιαφέρουν και αφορούν όλες τις τηλεπικοινωνιακές εταιρίες της ελληνικής αγοράς. Οι τιμές αυτές προσδιορίζονται κοστοστρεφώς από την ΕΕΤΤ, σε εφαρμογή διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Αποτελεί τουλάχιστον ”πρωτοτυπία” η δημοσίευση καταγγελίας κατά δημόσιας αρχής από επιχείρηση του κλάδου που αυτή εποπτεύει, επειδή αυτή άσκησε τις αρμοδιότητες της, σχολιάζει στην ανακοίνωσή της η ΕΕΤΤ, καταλήγοντας ότι ”θα συνεχίσει να πράττει το καθήκον της στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που της αναθέτει ο Νόμος και η Πολιτεία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v