Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή σε συνέδριο της OTESAT-Maritel

Στο διήμερο συνέδριο ”Digital Ship Athens Conference” συμμετείχε η OTESAT-Maritel, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Metropolitan στις 2 και 3 Νοεμβρίου, και διοργάνωσαν η AMMITEC και η εφημερίδα Digital Sip.

Συμμετοχή σε συνέδριο της OTESAT-Maritel
Στο διήμερο συνέδριο ”Digital Ship Athens Conference” συμμετείχε η OTESAT-Maritel, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Metropolitan στις 2 και 3 Νοεμβρίου.

Διοργανωτές του συνεδρίου ήταν η AMMITEC (Association of Maritime ICT Managers) και η εξειδικευμένη σε ναυτιλιακά θέματα εφημερίδα ”Digital Ship”.

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου ήταν οι παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο των ναυτιλιακών τηλεπικοινωνιών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και στις τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που παρέχονται από το συνδυασμό πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Τη διοργάνωση χαιρέτησαν ο κ. Γεώργιος Βλάχος, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ο κ. Νίκος Ευθυμίου, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ο διευθύνων σύμβουλος της OTESAT-Maritel, κ. Γεώργιος Πολυχρονόπουλος κ.α.

Η OTESAT-Maritel, παρουσίασε μια ολοκληρωμένη τηλεπικοινωνιακή λύση για το ψηφιακό δορυφορικό σύστημα Inmarsat Fleet 77, που διαθέτει ISDN και MPDS.

Οι χρήστες της υπηρεσίας MPDS (Multiple Packet Data Service) έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν δεδομένα με μεγαλύτερη ταχύτητα, χαμηλότερο κόστος και με τη χρήση της υπηρεσίας VPN (Virtual Private Network), σε περιβάλλον ελεγχόμενης και ασφαλούς πρόσβασης στο Internet.

Η OTESAT-Maritel είναι η μόνη ελληνική τηλεπικοινωνιακή εταιρία που παρέχει τη λύση VPN στους πελάτες της, απ’ ευθείας από το πλοίο μέχρι τα γραφεία της εταιρίας τους, και συγχρόνως προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ιδίας διαχείρισης της υπηρεσίας ή διαχείρισής της από την OTESAT-Maritel για λογαριασμό τους.

Ο κ. Γεώργιος Πολυχρονόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της OTESAT-Maritel, επισήμανε κατά την ομιλία του ”τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζουν για τη ναυτιλία η ασφάλεια των επικοινωνιών και η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας για την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας σε ανταγωνιστικές τιμές”, ενώ τόνισε ”τη σημασία την οποία δίνει η εταιρία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης ναυτιλιακής αγοράς”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v