Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Ανανέωση σύμβασης με την Lotterywest

Η Intralot ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της, Intralot Australia Pty Ltd., υπέγραψε συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας της με τον κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών της Δυτικής Αυστραλίας (Lotterywest) μέχρι το 2016.

Intralot: Ανανέωση σύμβασης με την Lotterywest
Η Intralot ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της, Intralot Australia Pty Ltd, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας της με τον κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών της Δυτικής Αυστραλίας (Lotterywest). Σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο, η υφιστάμενη συμφωνία, η οποία θα ολοκληρωνόταν το 2013, θα επεκταθεί έως το 2016.

Η Intralot αναλαμβάνει την προμήθεια, συντήρηση και υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Τυχερών Παιχνιδιών, το οποίο αποτελείται από την ανοιχτής αρχιτεκτονικής λύση διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών LOTOS O/S™, τη σειρά τερματικών CORONIS™ (συμπεριλαμβανομένων των τερματικών CORONIS™ HEE και CORONIS™ Ticket Checker) και την πρωτοποριακή πλατφόρμα της INTRALOT B-On™, η οποία επιτρέπει τη διαδικτυακή πώληση του συνόλου των παιχνιδιών της Lotterywest.

Η κα. Jan Stewart, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Lotterywest, εξέφρασε την ιακανοποίησή της από τη συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας και από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει η Intralot τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, εξέφρασε επίσης την ιακνοποίησή του και πρόσθεσε: “Χάρη στη διεθνή τεχνογνωσία και εμπειρία μας, την αφοσίωση και τη σκληρή προσπάθεια της ομάδας μας στην Αυστραλία, καθώς και την υποστήριξη της Lotterywest, κατορθώσαμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v