Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Συστήνει εταιρία με όμιλο Κοπελούζου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ ενέκρινε την υπογραφή Μνημονίου Στρατηγικής Συνεργασίας με τον Ελληνικό επιχειρηματικό Όμιλο SILCIO- θυγατρική της DAMCO ENERGY- και της Διεθνούς Κατασκευαστικής.

ΔΕΗ: Συστήνει εταιρία με όμιλο Κοπελούζου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ ενέκρινε την υπογραφή Μνημονίου Στρατηγικής Συνεργασίας με τον Ελληνικό επιχειρηματικό Όμιλο SILCIO- θυγατρική της DAMCO ENERGY (όμιλος Κοπελούζου) - και της Διεθνούς Κατασκευαστικής για την από κοινού σύσταση εμπορικής Ανώνυμης Εταιρείας, στην οποία η ΔΕΗ θα συμμετέχει με ποσοστό 49%.

Σκοπός της νέας εταιρείας είναι η προώθηση, μέσω πανελλαδικού δικτύου franchising, ολοκληρωμένων λύσεων οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς επίσης και η παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πελατών της ΔΕΗ, κατά τη διακριτική ευχέρεια της Επιχείρησης.

Η ΔΕΗ θα μετέχει επίσης κατά 49% και στο μετοχικό κεφάλαιο των εργοστασίων κατασκευής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού PIRITIUM S.A. και SILCIO S.A. του Ομίλου, τα οποία θα προμηθεύουν στην εμπορική εταιρεία τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

Η οριστική συμφωνία συνεργασίας θα υπογραφεί μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων προπαρασκευαστικών ενεργειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v