Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Εκποίηση κλασματικών υπολοίπων

Η Μυτιληναίος ανακοίνωσε ότι στις 13.01.2011 εκπνέει η προθεσμία των 6 μηνών από την ημερομηνία διαπραγμάτευσης των 6.610 κλασματικών δικαιωμάτων επί των νέων μετοχών, που προέκυψαν από την αύξηση κεφαλαίου.

Μυτιληναίος: Εκποίηση κλασματικών υπολοίπων
Η Μυτιληναίος ανακοίνωσε ότι στις 13.01.2011 εκπνέει η προθεσμία των 6 μηνών από την ημερομηνία διαπραγμάτευσης των 6.610 κλασματικών δικαιωμάτων επί των νέων μετοχών, που προέκυψαν από την αύξηση κεφαλαίου, ποσού 5.957.141,54€ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιο.

Η Εταιρεία αποφάσισε την εκποίηση των εν λόγω κλασματικών δικαιωμάτων και σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία θα υποβάλει γραπτό αίτημα προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη χορήγηση άδειας εκποίησης των κλασματικών υπολοίπων και το διορισμό του μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών που θα διενεργήσει την εν λόγω εκποίηση.

Με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατόπιν του σχετικού αιτήματος της Εταιρείας θα διοριστεί Μέλος του Χρηματιστηρίου που θα διενεργήσει την εν λόγω εκποίηση, θα καθοριστούν τα προς εκποίηση κλασματικά υπόλοιπα και η ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας εκποίησης.

Εάν δεν εκποιηθούν στο σύνολο τους οι μετοχές την ορισμένη ημέρα, η διαδικασία της εκποίησης θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα. Εάν και την επόμενη ημέρα παραμείνει υπόλοιπο, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα ορίσει νέα ημερομηνία εκποίησης, η οποία θα απέχει τουλάχιστον ένα μήνα από την αρχική ημερομηνία εκποίησης.

Το καθαρό προϊόν της εκποίησης μετά την αφαίρεση των πάσης φύσεως εξόδων και φόρων θα κατατεθεί αναλογικά υπέρ του συνόλου των δικαιούχων μετόχων από το διορισθέν Μέλος του Χρηματιστηρίου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το αργότερο εντός 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία διενέργειας της εκποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v