Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίστηκε η αύξηση του τζίρου για τη Jumbo

Παρά την ιδιαίτερα δύσκολη, οικονομική συγκυρία οι πωλήσεις του Ομίλου JUMBO του πρώτου εξαμήνου της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2011- Ιούνιος 2012) σημείωσαν αύξηση κατά 1%.

Συνεχίστηκε η αύξηση του τζίρου για τη Jumbo
Παρά την ιδιαίτερα δύσκολη, οικονομική συγκυρία οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo του πρώτου εξαμήνου της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2011- Ιούνιος 2012) σημείωσαν αύξηση κατά 1% περίπου σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και ανήλθαν σε 293 εκατ. ευρώ περίπου.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το αποτέλεσμα αυτό είναι εναρμονισμένο με την πρόβλεψη της διοίκησης για επίτευξη αύξησης πωλήσεων μεταξύ μηδέν (0%) και δύο (2%) στην τρέχουσα οικονομική χρήση.

Το ανωτέρω αποτέλεσμα είναι απόρροια της επιτάχυνσης του επενδυτικού σκέλους της στρατηγικής Jumbo για έξι + έξι νέα υπερκαταστήματα για τις οικονομικές χρήσεις του 2011 και 2012 σε συνδυασμό και με την επιτευχθείσα αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων στον Όμιλο ώστε αυτή η έξαρση να μην επηρεάσει δυσανάλογα την κερδοφορία της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v