ΟΤΕnet: ”Μας εμπιστεύονται μεγάλες εταιρίες”

Την OTEnet εμπιστεύθηκαν πολλές εταιρίες για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των εταιρικών τους site τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονταιη OLYMPUS FOODS, η MACON, ο Δήμος ΘΗΒΑΣ αλλά και το Ταμείο Ασφαλίσεως Τεχνικών Τύπου Αθηνών.

ΟΤΕnet: ”Μας εμπιστεύονται μεγάλες εταιρίες”
Την OTEnet εμπιστεύθηκαν πολλές εταιρίες για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των εταιρικών τους site, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι Pizani Homes, εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Real Estate με κύρια έδρα της το Λονδίνο, η Frigo Food εταιρία τροφίμων με εξειδίκευση στα καταψυγμένα προϊόντα αρίστης ποιότητας, και προμηθευτής του 2004, αλλά και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.

Την OTEnet, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, εμπιστεύθηκε και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αλλά και ο Δήμος Βουλιαγμένης

Ο κατάλογος των εταιριών που προτίμησαν την OTEnet συνεχίζεται με πολλές ακόμα εταιρίες όπως: η OLYMPUS FOODS, η MACON, ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΣ, το Ταμείο Ασφαλίσεως Τεχνικών Τύπου Αθηνών, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v