Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kωτσόβολος: Το 77,88% κατέχει πλέον η Dixons

Ποσοστό ύψους 77,881% του μετοχικού κεφαλαίου της Κωτσόβολος κατέχει η Dixons, μετά το πέρας της περιόδου αποδοχής της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης της τελευταίας στις 11 Νοεμβρίου.

Kωτσόβολος: Το 77,88% κατέχει πλέον η Dixons
Ποσοστό 77,881% του μετοχικού κεφαλαίου της Κωτσόβολος κατέχει η Dixons, μετά την ολοκλήρωση (11 Νοεμβρίου) της περιόδου αποδοχής της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης με τιμή στα 6,5 ευρώ ανά τεμάχιο.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, τη δημόσια πρόταση της Dixons αποδέχθησαν 2.064 μέτοχοι της Π. Κωτσόβολος που κατέχουν συνολικό αριθμό 791.444 μετοχών, που αντιστοιχούν στο 3,703% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Επιπλέον, από την 8η Ιουλίου 2004 μέχρι και την 11η Νοεμβρίου 2004 η Dixons αγόρασε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών 12.944.227 μετοχές που αντιστοιχούν στο 60,570% του μετοχικού κεφαλαίου της Π. Κωτσόβολος.

Η Dixons Overseas Investments Limited θα συνεχίσει να αγοράζει μετοχές της Π. Κωτσόβολος από την αγορά και μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η Fourlis, η οποία κατέχει το 20% του μετοχικού κεφαλαίου της Π. Κωτσόβολος, έχει δηλώσει ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση για τη διαγραφή των μετοχών της Π. Κωτσόβολος από το Χρηματιστήριο Αθηνών, η Dixons Overseas Investments Limited θα προκαλέσει άμεσα τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Π. Κωτσόβολος προκειμένου να αποφασισθεί η υποβολή στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτησης για τη διαγραφή των μετόχων της Π. Κωτσόβολος από το ΧΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v