Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο κ. Κωνσταντίνος Θέος αναπληρωτής CEO της ΔΕΗ

Κοινή συναινέσει αποφασίσθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, η λύση της σύμβασης εργασίας του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου κ. Απόστολου Μπαράτση με τη ΔΕΗ. Τη θέση αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Θέος.

Ο κ. Κωνσταντίνος Θέος αναπληρωτής CEO της ΔΕΗ
Κοινή συναινέσει αποφασίσθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, η λύση της σύμβασης εργασίας του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου κ. Απόστολου Μπαράτση με τη ΔΕΗ.
 
Εκ μέρους της Επιχείρησης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Αρθούρος Ζερβός ευχαρίστησε τον κ. Μπαράτση για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του στη ΔΕΗ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε τον ορισμό του κ. Κωνσταντίνου Θέου στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος θα έχει την αρμοδιότητα της εποπτείας των Γενικών Διευθύνσεων Ορυχείων, Παραγωγής και Εμπορίας.

Ο κ. Θέος, αντιπρόεδρος ήδη του Διοικητικού Συμβουλίου που καθίσταται πλέον και εκτελεστικό του μέλος, θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από τη 1η Ιανουαρίου 2012.

Μετά τα πιο πάνω, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

* Ζερβός Αρθούρος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του στις 15.12.2012.
* Θέος Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του στις 29.06.2013.
*Αικατερινάρη Ουρανία, Σύμβουλος, (Εκτελεστικό μέλος). Λήξη θητείας της στις 29.06.2013.
*Αλεξάκης Παναγιώτης, Σύμβουλος (Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Εκπρόσωπος της Μειοψηφίας). Λήξη θητείας του στις 17.12.2012.
*Αντωνίου Ηλίας, Σύμβουλος (Ανεξάρτητο ? Μη Εκτελεστικό Μέλος, Εκπρόσωπος της ΟΚΕ). Λήξη θητείας του στις 29.6.2013.
* Βασιλογεώργης Χαρίλαος, Σύμβουλος, (Ανεξάρτητο ? Μη Εκτελεστικό Μέλος) . Λήξη θητείας του στις 29.06.2013.
* Βερνίκος Νικόλαος, Σύμβουλος (Ανεξάρτητο ? Μη εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του στις 29.06.2013.
*Θεόκλητος Λεωνίδας, Σύμβουλος (Ανεξάρτητο ? Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του στις 29.06.2013.
* Καραβασίλης Ιωάννης, Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό Μέλος, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων). Λήξη θητείας του στις 1.3.2013.
*Μπουζούλας Ευάγγελος, Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό Μέλος, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων). Λήξη θητείας του στις 1.3.2013.

Εκκρεμεί η εκλογή δεύτερου εκπροσώπου των μετόχων της μειοψηφίας, για την οποία θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από το Καταστατικό της Εταιρείας διαδικασίες.

Ο κ. Κώστας Θέος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (1985) και απέκτησε τους μεταπτυχιακούς τίτλους Diplome d'Etudes Approfondies (D.E.A.) το 1989 από την Ecole Centrale de Paris και την Ecole Nationale des Ponts et Chaussees και τον τίτλο Docteur Ingenieur το 1994 από την Ecole Nationale des Ponts et Chaussees (Παρίσι).
Έχει εργαστεί ως Εμπειρογνώμονας-Σύμβουλος σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κοινοτικών προγραμμάτων, ανάπτυξης και επενδύσεων στον ιδιωτικό τομέα.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών με αρμοδιότητες τα αναπτυξιακά προγράμματα των διαρθρωτικών ταμείων της ΕΕ, την ενίσχυση των ιδιωτικών επενδύσεων και τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων καθώς και Σύμβουλος στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Εθνικής Οικονομίας σε θέματα προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωση.
 
Επίσης, έχει εργαστεί ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «Ημερησία» σε θέματα οικονομίας και ανάπτυξης επί πέντε χρόνια. Διετέλεσε Προϊστάμενος του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Γραφείο του Πρωθυπουργού την περίοδο 2009-2011. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ των εταιρειών «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.», «ΔΕΠΑ Α.Ε.» και «Ελληνικές Εξαγωγές Α.Ε.».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v