Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεγόπουλος: Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 καταθέτει σύμφωνα με πληροφορίες η Χ.Κ. Τεγόπουλος. Η εταιρία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Τεγόπουλος: Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99
Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 καταθέτει σύμφωνα με πληροφορίες η Χ.Κ. Τεγόπουλος. Η εταιρία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και υπάρχουν καθυστερήσεις μήνων στην καταβολή των μισθών των εργαζομένων.

Από την πλευρά της η εισηγμένη τονίζει ότι διαπραγματεύεται με τις τράπεζες την συνέχιση της χρηματοδοτήσεώς της, προκειμένου να αποφευχθεί η διακοπή της δραστηριότητάς της.

Διευκρινίζει επίσης πως είναι υποχρεωμένη να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την διατήρησή της σε λειτουργία, μη αποκλειομένης και της υποβολής, εις το μέλλον, αιτήσεως για την υπαγωγή της στις διατάξεις του άρθρου 99.

Η ανακοίνωση της Χ.Κ. Τεγόπουλος

"Σε απάντηση της με σημερινή ημερομηνία επιστολής σας με αριθμό πρωτοκόλλου 30504, σας γνωρίζουμε ότι η Εταιρεία μας ενεργούσα με κάθε δυνατή εμπιστευτικότητα ως οφείλει με βάση τις ισχύουσες διατάξεις, διαπραγματεύεται με τις Τράπεζες την συνέχιση της χρηματοδοτήσεώς της, προκειμένου να αποφευχθεί η διακοπή της δραστηριότητάς της.

Σχετικά έχουμε εκπονήσει σχέδια προσαρμογής της λειτουργίας της Εταιρείας μας υπό τις παρούσες συνθήκες.

Η Διοίκηση της Εταιρείας είναι υποχρεωμένη να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την διατήρησή της σε λειτουργία, μη αποκλειομένης και της υποβολής, εις το μέλλον, αιτήσεως για την υπαγωγή της στις διατάξεις του άρθρου 99 ΠτΚ.

Με εκτίμηση,

Για την Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Μαριάνθη Τεγοπούλου
Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v