Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι στρατηγικές επιδιώξεις της ABC (Τρ. Πειραιώς)

Η δημιουργία κέντρου επεξεργασίας καρτών, η παροχή προϊόντων λογισμικού και συναφών υπηρεσιών συγκαταλέγονται στις στρατηγικές επιδιώξεις της ABC Professional Services, του ομίλου Πειραιώς.

Οι στρατηγικές επιδιώξεις της ABC (Τρ. Πειραιώς)
Ειδική εκδήλωση-παρουσίαση στην Αίγλη για τους εκπροσώπους του Τύπου πραγματοποίησε στις 14 Μαΐου 2002 η ABC Professional Services.

Στόχος της εκδήλωσης της ABC, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στον τομέα του λογισμικού και της πληροφορικής, ήταν να παρουσιαστούν οι δραστηριότητες της εταιρίας, οι προοπτικές της, οι επενδυτικές της πρωτοβουλίες, καθώς και οι στρατηγικές της συνεργασίες.

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ABC και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γ. Σγουροβασιλάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Ι. Δελής και ο Γενικός Διευθυντής της ABC κ. Ν. Φούντας.

Ο κ. Γ. Σγουροβασιλάκης στη διάρκεια της σύντομης εισαγωγής του, αναφέρθηκε στους σκοπούς της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα σκιαγράφησε και το περιβάλλον της αγοράς πληροφορικής, το οποίο –όπως επεσήμανε- δέχεται αρκετές πιέσεις, ενώ πραγματοποιούνται ανακατατάξεις σε διεθνές επίπεδο. Συνεχίζοντας, τόνισε τη σημαντικότητα των επενδύσεων της εταιρίας κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας, χαρακτηρίζοντας τις προοπτικές της ABC ως ”ιδιαίτερα ελπιδοφόρες”.

Ο κ. Ι. Δελής, έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή στην πορεία της εταιρίας από το 1982 έως σήμερα, και επικεντρώθηκε στις στρατηγικές επιδιώξεις της ABC καθώς και τους στόχους της εταιρίας για τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα, υπογράμμισε τις προοπτικές που διανοίγονται για την ανάπτυξη της εταιρίας, από την επέκτασή της στα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Στη συνέχεια ο κ. Ν. Φούντας, παρουσίασε αναλυτικά τους τομείς δραστηριότητας της εταιρίας (οι κυριότεροι εκ των οποίων είναι η δημιουργία κέντρου επεξεργασίας καρτών, η παροχή προϊόντων λογισμικού και συναφών υπηρεσιών), τις στρατηγικές της συνεργασίες, τα οικονομικά στοιχεία, και τις επενδυτικές προοπτικές της. Καταλήγοντας, υποστήριξε με έμφαση, ότι αποκλειστικός σκοπός της ABC είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της με την προσφορά υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας και τη συνεχή δημιουργία ευκαιριών διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων με τους οποίους η ABC διατηρεί σχέσεις παραγωγικής συνεργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v