Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GIT Holdings: Οι στόχοι της ”νέας” Delta Singular

Το όραμα των μετόχων της GIT Holdings και της νέας διοίκησης για τη δημιουργία νέου ομίλου εταιριών με σύγχρονη εταιρική δομή και κουλτούρα, επίτευξης στόχων σε όλα τα επίπεδα της οργανωτικής δομής των εταιριών, οι οποίες θα διοικούνται με τις σύγχρονες αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης, παρουσιάστηκαν σήμερα από τη διοίκηση της εταιρίας.

GIT Holdings: Οι στόχοι της ”νέας” Delta Singular
Το όραμα των μετόχων της GIT Holdings και της νέας διοίκησης για τη δημιουργία νέου ομίλου εταιριών με σύγχρονη εταιρική δομή και κουλτούρα, επίτευξης στόχων σε όλα τα επίπεδα της οργανωτικής δομής των εταιριών, οι οποίες θα διοικούνται με τις σύγχρονες αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης, παρουσιάστηκαν σήμερα από τη διοίκηση της εταιρίας.

Κεντρικός ομιλητής της συνέντευξης ήταν ο κ. Γιάννης Ροντήρης, Διεύθυνων Σύμβουλος των δύο εταιριών. Επίσης στο panel παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Singular Software κ. Αν. Τζήκας, από τους ιδρυτές της εταιρίας, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ. Καρακαδάς και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και CTO κ. Απ. Τσουκαλάς.

Η GIT Holdings ολοκλήρωσε την εξαγορά του συνόλου των μετοχών των εταιριών Delta Singular System Integrator, Singular Software και Singular Retail Business, εξ’ ολοκλήρου θυγατρικών της Delta Singular, καθώς και του συνόλου των συμμετοχών της Delta Singular που δραστηριοποιούνται στους κλάδους ολοκλήρωσης πληροφοριακών συστημάτων και τυποποιημένου λογισμικού.

Η διοίκηση θέλοντας να δώσει έμφαση στη νέα αυτή κίνηση, ανέφερε σε συνέντευξη τύπου, σήμερα, ότι θα στηρίξει την ανάπτυξη του νέου οράματος μέσα από την υγιή χρηματοοικονομική διάρθρωση και την οικονομικά εύρωστη μετοχική σύνθεση των εταιριών, τονίζοντας ότι θα είναι παρόντες σε όποιες επενδυτικές ευκαιρίες εμφανιστούν στην αγορά πληροφορικής.

Η ανάπτυξη θα βασιστεί στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρίας που είναι το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, το ευρύ φάσμα αξιόπιστων προϊόντων και υπηρεσιών, το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και ο μεγάλος αριθμός πελατών.

Στόχος της εταιρίας είναι η διεκδίκηση των έργων πληροφορικής τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Στη συνέχεια ο κ. Γιάννης Ροντήρης αναφερόμενος στους στόχους και τις προοπτικές των εταιριών για το 2005 τόνισε την υπεροχή των εταιριών έναντι του ανταγωνισμού τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Η Delta Singular System Integrator με σημαντικά έργα στους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, της Άμυνας, των Μεταφορών, της Υγείας-Πρόνοιας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Γενικού και Λιανικού Εμπορίου, είναι ένας από τους τρείς κορυφαίους Systems Integrators από το 1994.

Η εταιρία για το επόμενο διάστημα στοχεύει:

* στη μεγιστοποίηση της συμμετοχής της στην υλοποίηση έργων του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης σε τομείς όπου επιλεκτικά η εταιρία έχει αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, είτε αυτοδύναμα είτε σε συνεργασία με διεθνείς και ελληνικούς οίκους.

* στην περαιτέρω διείσδυσή της στην αγορά του ιδιωτικού τομέα με στόχο την ισχυροποίησή της στον τομέα της ολοκλήρωσης των πληροφοριακών συστημάτων αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL, HRMS, Αccess Control/ Security, Business Intelligence κ.λπ.

Στη συνέχεια ο κ. Ροντήρης αναφέρθηκε στους στόχους της Singular Software. H Singular Software είναι ο αποδεδειγμένος ηγέτης στην αγορά του τυποποιημένου επιχειρηματικού λογισμικού με μερίδιο αγοράς που υπερβαίνει το 50% καθώς τα προϊόντα της είναι ευρέως διαδεδοµένα σε πολύ μεγάλο αριθµό εταιριών και οργανισµών (54.000 επιχειρήσεις/πελάτες).

Η εταιρία στοχεύει:

* στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στη μικρομεσαία αγορά.

* σε επιλεκτική είσοδο σε νέες αγορές όπου υπάρχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων.

Τέλος ο κ. Ροντήρης τόνισε ότι θα δοθεί ιδαίτερη έμφαση στη μεγιστοποίηση των συνεργειών των δύο εταιριών και του δικτύου τους αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.



Στη μετοχική σύνθεση της GIT Holdings, η οποία συνεστήθη πρόσφατα με στόχο να κάνει σημαντικές επενδύσεις στο χώρο της τεχνολογίας στην Ελλάδα, συμμετέχουν η κ. Αγγελική Φράγκου με 30,83%, ο κ. Αλέξανδρος Τσάτσος με 29,17%, ο κ. Κωνσταντίνος Λώς με 20,83% και η Marfin Financial Group με 19,17%.

Αντιόπη Σχοινά

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v