Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης:Την απορρόφηση θυγατρικής αποφάσισε η ΓΣ

Την απορρόφηση της θυγατρικής εταιρίας "Δωροθέα Κουκουζέλη "ενέκρινε μεταξύ άλλων η Α' επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Σαράντης που πραγματοποιήθηκε στις 12/12, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Σαράντης:Την απορρόφηση θυγατρικής αποφάσισε η ΓΣ
Την απορρόφηση της θυγατρικής εταιρίας "Δωροθέα Κουκουζέλη"ενέκρινε μεταξύ άλλων η Α' επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Σαράντης που πραγματοποιήθηκε στις 12/12, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Αναλυτικά η ΓΣ έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Δεν εισήγαγε προς συζήτηση τα θέματα 1 και 2 αναφορικά με την έγκριση του σχεδίου σύμβασης απορρόφησης της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας με επωνυμία «VENTURES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ». Η συζήτηση για τα θέματα αυτά θα πραγματοποιηθεί σε νέα Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις αρχές του 2012.

2. Ενέκρινε τη συγχώνευση εταιρειών δι’ απορροφήσεως της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», από την ανώνυμη εταιρεία «ΓΡΗΓΟΡΗΣ Σαράντης ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ».

3. Όρισε τον κο Κωνσταντίνο Σταματίου, νομικό σύμβουλο και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ Σαράντης ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ» ως εκπρόσωπο για την υπογραφή της πράξεως συγχωνεύσεως και κάθε άλλου αναγκαίου εγγράφου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v