Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία της Intracom Defense με την DBD

H INTRACOM Defense Electronics υπέγραψε σύμβαση με την Diehl BGT Defence (DBD) για την παροχή της νέας βελτιωμένης έκδοσης του συστήματος WiSPR-Wireless LAN το οποίο θα αποτελέσει μέρος του Γερμανικού προγράμματος SPRINT.

Συμφωνία της Intracom Defense με την DBD
 H Intracom Defense Electronics υπέγραψε σύμβαση με την Diehl BGT Defence (DBD), ως αντισυμβαλλόμενη με τη Γερμανική Διεύθυνση Αμυντικής Τεχνολογίας και Προμηθειών (BWB), για την παροχή της νέας βελτιωμένης έκδοσης του συστήματος WiSPR-Wireless LAN το οποίο θα αποτελέσει μέρος του Γερμανικού προγράμματος SPRINT, που αφορά στην κατασκευή και αξιολόγηση τριών πρωτοτύπων οχημάτων με προηγμένα συστήματα δικτυοκεντρικών τεχνολογιών και αισθητήρων για στρατιωτικά οχήματα.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η αναβαθμισμένη έκδοση του WiSPR-Wireless LAN παρέχει ποικιλία νέων χαρακτηριστικών όπως λειτουργία διπλής ζώνης συχνοτήτων και δυνατότητα ad-hoc δρομολόγησης. Επιπρόσθετα το πρόγραμμα προβλέπει την ενσωμάτωση και ασύρματη μεταφορά βιομετρικών δεδομένων του πεζού μαχητή μέσω του WiSPR-Wireless LAN όπως επίσης και τη διασύνδεση του WiSPR με το νέο Γερμανικό Σταθμό Ασυρμάτου ελεγχόμενο από λογισμικό (SVFuA - Software Defined Radio).

Το WiSPR-Wireless LAN είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας επένδυσης της Intracom Defense Electronics στην έρευνα και ανάπτυξη συστημάτων για τακτικές στρατιωτικές επικοινωνίες. Το WiSPR είναι γνωστό για τις διεθνώς πρωτοπόρες επιδόσεις του στη δυναμική αποθορυβοποίηση (DNR) και για τη μοναδικότητα του να διαθέτει ασφαλές ασύρματο τοπικό δίκτυο πλήρως ενσωματωμένο και διαλειτουργικό με τις υπηρεσίες της ενδοεπικοινωνίας, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη επικοινωνιακή λύση για μεταφορά φωνής, δεδομένων και εικόνας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v