Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιnfo Quest: Διασύνδεση και στη κινητή με Cosmote

Στη διασύνδεση των δικτύων τους και στη κινητή τηλεφωνία προχώρησαν προχώρησαν οι εταιρίες Cosmote και Ιnfo Quest, με την υπογραφή της συμφωνίας. Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Q-Telecom (Ιnfo Quest) θα συνδεθεί με αυτό της Cosmote στην Αθήνα και Θεσσαλονική.

Ιnfo Quest: Διασύνδεση και στη κινητή με Cosmote
Υπεγράφη σήμερα συμφωνία διασύνδεσης των δικτύων κινητής τηλεφωνίας μεταξύ των εταιριών Cosmote και Ιnfo Quest.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία προβλέπει τη διασύνδεση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Q-Telecom, η οποία είναι ο νέος ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός οργανισμός σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της Ιnfo Quest, με το δίκτυο της Cosmote στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η συμφωνία, που πρόκειται να υλοποιηθεί άμεσα, είναι η δεύτερη που υπογράφουν οι δύο εταιρίες μεταξύ τους μετά την υπογραφή αντίστοιχης τον περασμένο Μάρτιο, η οποία αφορούσε τη διασύνδεση του δικτύου της Cosmote με το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας της Q-Telecom.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εκτός της παραπάνω συμφωνίας, η Ιnfo Quest έχει ήδη υπογράψει συμφωνίες διασύνδεσης με τον ΟΤΕ και τη Vodafone όσον αφορά το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, ενώ έχει ολοκληρώσει τη διασύνδεση του δικτύου της σταθερής τηλεφωνίας της Q-Telecom με τον ΟΤΕ και με τις τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

H υλοποίηση της διασύνδεσης των δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της Ιnfo Quest με όλα τα υφιστάμενα δίκτυα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαΐου 2002, ενώ η έναρξη της εμπορικής λειτουργίας της Q-Telecom αναμένεται εντός του Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v