Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Αύξηση των πωλήσεων το Νοέμβριο

Βελτίωση του ρυθμού αύξησης των πωλήσεων το Νοέμβριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ανακοίνωσε η εταιρεία Jumbo.

Jumbo: Αύξηση των πωλήσεων το Νοέμβριο
Βελτίωση του ρυθμού αύξησης των πωλήσεων το Νοέμβριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ανακοίνωσε η εταιρεία Jumbo.

Ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων του Ομίλου Jumbo για το πεντάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2011- Ιούνιος 2012) ήταν στα επίπεδα του πρώτου τριμήνου (3,5%) καθώς ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων του Νοεμβρίου ήταν βελτιωμένος σε σχέση με του Οκτωβρίου. Τα στοιχεία όμως δεν καταγράφουν σαφή αντιστροφή της τάσης.

Σύμφωνα με τον όμιλο, ο Δεκέμβριος είναι σημαντικός καθώς η περίοδος των Χριστουγέννων αποτελεί το 28% των ετήσιων πωλήσεων.

Η διοίκηση του Ομίλου, ότι θα ενταθούν οι πιέσεις και για αυτό παραμένει στον μέχρι τώρα στόχο της για τις πωλήσεις του έτους που είναι μηδέν (0%) έως δύο (2%).

Σήμερα ο Όμιλος διαθέτει ένα δίκτυο 56 καταστημάτων εκ των οποίων 47 είναι στην Ελλάδα, 3 στην Κύπρο και 6 στη Βουλγαρία.

Ο όμιλος έχει ήδη ολοκληρώσει τα καταστήματα που είχε θέσει ως στόχο για το πρώτο εξάμηνο του έτους. Συγκεκριμένα ένα στην πόλη Burgas στη Βουλγαρία, ένα στην Ελευσίνα και ένα στην περιοχή Γιαλού (Σπάτα) και ένα στα Γιαννιτσά. Για το δεύτερο μισό της χρήσης αναμένεται να λειτουργήσουν δύο ακόμα καταστήματα και συγκεκριμένα ένα νέο κατάστημα στην πόλη Russell της Βουλγαρίας, καθώς και ένα ακόμα καταστήματα στην Αττική.

Τέλος, σε ανακοίνωσή του, το Jumbo υπενθυμίζει ότι στις 23/12/2011 γίνεται η αποκοπή δικαιώματος για επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους € 0,21 ανά μετοχή. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date), είναι οι μέτοχοι που θα είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την Τετάρτη 28.12.2011. Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου έχει οριστεί η Τρίτη 3.1.2012

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v