ΟΛΠ: Παράταση στο διαγωνισμό για το ξενοδοχείο

Παράταση μέχρι τις 2 Απριλίου 2012 δόθηκε από τον ΟΛΠ για την υποβολή των προτάσεων  στο έργο που αφορά το Ξενοδοχειακό Συγκρότημα 5 Αστέρων μετά από αίτημα των συμμετεχόντων.

ΟΛΠ: Παράταση στο διαγωνισμό για το ξενοδοχείο
Μετά από αίτημα των συμμετεχόντων στη διαδικασία υποψηφίων εταιριών για το έργο: "Διεθνής πλειοδοτικός διαγωνισμός – Ανοικτή διαδικασία παραχώρησης χρήσης τμήματος λιμενικής ζώνης Πειραιά για τη Μελέτη, Κατασκευή, Ανάπτυξη Λειτουργία και Εκμετάλλευση Σύγχρονου Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος 5 Αστέρων και για λοιπές χρήσεις", η ημερομηνία υποβολής των προτάσεων μετατίθεται για τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13/9/2011, ο ΟΛΠ είχε ανακοινώσει ότι μετά από αίτημα των ενδιαφερομένων επενδυτικών και τεχνικών εταιριών, οι οποίες θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για τη μελέτη, κατασκευή και εκμετάλλευση του κτιρίου της «Παγόδας» στην περιοχή Αγίου Νικολάου Πειραιά και τη μετατροπή του σε ξενοδοχείο 5*, ο Ο.Λ.Π. όρισε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου. Το αίτημα το οποίο κυρίως αφορά τεχνικά θέματα σχετικά με τη διατήρηση κυρτής οροφής και των τενόντων που τη συγκρατούν, έγινε αποδεκτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v