Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LogicDIS: Αύξηση κεφαλαίου με μετρητά- ομολογιακό

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα ξεπεράσει τα 11 εκατ. ευρώ και η έκδοση ομολογιακού δανείου 13 εκατ. ευρώ υπέρ της Eurobank, είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν την έκτακτη γενική συνέλευση της LogicDIS που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2004.

LogicDIS: Αύξηση κεφαλαίου με μετρητά- ομολογιακό
Η μείωση και η παράλληλη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η έκδοση ομολογιακού δανείου, αλλά και η συγχώνευση θυγατρικής, είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν την έκτακτη γενική συνέλευση της LogicDIS που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2004.

Ειδικότερα, στην ατζέντα περιλαμβάνεται η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της LogicDIS προς συμψηφισμό ζημιών παλαιότερων χρήσεων με ταυτόχρονη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής σε 0,3 ευρώ.

Επίσης, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της LogicDIS με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, με τιμή έκδοσης 0,3 ευρώ, σε αναλογία 1 νέα προς 2 παλαιές μετοχές. Το συνολικό ποσό της αύξησης θα ξεπεράσει τα 11 εκατ. ευρώ προσφέροντας στην εταιρία σημαντική ρευστότητα.

Παράλληλα, η γ.σ. καλείται να αποφασίσει την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 13.043.180 ευρώ με κατάργηση δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης αυτού.

Επισημαίνεται πως το νέο ομολογιακό δάνειο θα αντικαταστήσει προηγούμενο ισόποσο δάνειο από την EFG Eurobank Ergasias. Η εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνει η εταιρία, φανερώνει την εμπιστοσύνη που δείχνει η τράπεζα στην σταθερή πορεία ανάκαμψης και τις θετικές προοπτικές της LogicDIS.

Τέλος, προβλέπεται η έγκριση συγχώνευσης της LogicDIS με απορρόφηση της κατά ποσοστό 100% θυγατρικής της εταιρίας με την επωνυμία ”AIPS CONSULTING ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.E” και η εκλογή νέου Δ.Σ. λόγω λήξεως της θητείας του παρόντος.

Τέλος, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι οι παραπάνω σημαντικές ενέργειες είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την ανακοινωμένη στρατηγική της LogicDIS για τη δημιουργία όλων των απαραίτητων προϋποθέσεων για περαιτέρω ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Βάση της τελευταίας ενηρωμένης λίστας μετοχικών αλλαγών του Χ.Α. η μετοχική σύνθεση της LogicDIS έχει ως εξής: Κυριακόπουλος Ιωάννης (13,94%), Eurobank (7,555%), Global Capital (6,04%), Κυριακοπούλου Ελένη (6,410%), ενώ οι Νικολοπούλου Παγώνα, Νικολόπουλος Παντελής, Χατζηνίκος Αχιλλέας και Κανζουνίδης Παναγιώτης κατέχουν κάτω του 5% έκαστος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v