Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ridenco: Αρνητική εισήγηση για υπαγωγή στο άρ.99

Το αίτημα παράτασης όσον αφορά την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο ’99 της εταιρίας Ridenco απέρριψε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Αναμένεται η έκδοση απόφασης για Ridenco Commercial.

Ridenco: Αρνητική εισήγηση για υπαγωγή στο άρ.99
Το αίτημα παράτασης όσον αφορά την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο ’99 της εταιρίας Ridenco απέρριψε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε η αρνητική γνωμοδότηση του διορισμένου μεσολαβητή όσον αφορά τη διαδικασία συνδιαλλαγής της Ridenco με τους πιστωτές της, γεγονός που το δικαστήριο έλαβε υπόψιν, ώστε να μην δώσει νέα παράταση στη συζήτηση υπαγωγής της Ridenco στο άρθρο ’99.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε μετά τις καταθέσεις δικηγόρων και μαρτύρων της εταιρίας να αποφανθεί για την πορεία του αιτήματος.

Παρόλα αυτά, ως δεδομένο παραμένει η αρνητική γνωμοδότηση του μεσολαβητή.

---Ανακοίνωση για Ridenco Commercial

H Ridenco ανακοινώνει ότι συζητήθηκε σήμερα 23.11.2011 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση του ορισθέντος μεσολαβητού περί πέρατος ή μη της διαδικασίας συνδιαλλαγής της θυγατρικής εταιρείας Ridenco Commercial και αναμένεται η έκδοση σχετικής απόφασης. Η συζήτηση της αίτησης παράτασης που είχε συνυποβάλει ο ορισθείς μεσολαβητής ματαιώθηκε λόγω απουσίας του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v