Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διοικητικές αλλαγές στην Olympic Air

Ο Πρόεδρος της Olympic Air κ. Διονύσης Μαλαματίνας αναλαμβάνει και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας από τις 30/11 μετά και την παραίτηση του κ. Θάνου Πασχάλη.

Διοικητικές αλλαγές στην Olympic Air
Ο Πρόεδρος της Olympic Air κ. Διονύσης Μαλαματίνας αναλαμβάνει και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας από τις 30/11 μετά και την παραίτηση του κ. Θάνου Πασχάλη.

Οπως τόνισε ο κ. Μαλαματίνας "από την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου της Olympic Air αλλά και της Marfin Investment Group (MIG) ευχαριστώ τον κ. Πασχάλη, για την σημαντική συμβολή του στην λειτουργία της εταιρείας τα δύο τελευταία χρόνια και του εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές δραστηριότητές του".

Ο κυβερνήτης κ. Γιώργος Μητσέλος, τοποθετείται Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής (COO) με αρμοδιότητα τους τομείς ασφάλειας, ποιότητας εκπαίδευσης, επιχειρήσεις πτήσεων και εδάφους καθώς και την τεχνική διεύθυνση.

Ο κ. Μητσέλος, με σπουδές στη Γερμανία και τις ΗΠΑ, έχει εργαστεί ως κυβερνήτης και διοικητικό στέλεχος εκπαίδευσης και διασφάλισης ποιότητας σε αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v