Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Δεν δέχθηκε να συναντηθεί με ομάδα Δημάρχων

Τα γραφεία της Διοίκησης της ΔΕΗ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ομάδα Δημάρχων περιοχών της Αττικής. Ωστόσο οι δήμαρχοι δεν μπόρεσαν να συναντήσουν τη Διοίκηση.

ΔΕΗ: Δεν δέχθηκε να συναντηθεί με ομάδα Δημάρχων
Τα γραφεία της Διοίκησης της ΔΕΗ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ομάδα Δημάρχων περιοχών της Αττικής. Ωστόσο οι δήμαρχοι δεν μπόρεσαν να συναντήσουν τη Διοίκηση.

Οπως αναλυτικά αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού
, η διοίκηση της ΔΕΗ είχε ήδη ενημερώσει από το Σάββατο την ομάδα των Δημάρχων ότι δεν είχε έννοια να πραγματοποιηθεί η σημερινή συνάντηση, λόγω της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών να αναθεωρήσει το πλαίσιο της καταβολής του Ειδικού Τέλους Ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ).

Επιπλέον χθες (20/11/2011) η ΔΕΗ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού σχετικά με το θέμα του Ειδικού Τέλους (ΕΕΤΗΔΕ) εφαρμόζει τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 
Η ΔΕΗ έχει προσφερθεί να συνδράμει την Πολιτεία σε μια κρίσιμη στιγμή, αλλά δεν είναι δυνατόν να παράσχει διευκρινίσεις ή να συζητήσει τροποποιήσεις που ξεπερνούν το διαχειριστικό χαρακτήρα της Επιχείρησης.

Υπό αυτές τις συνθήκες, υπεύθυνα στελέχη της Επιχείρησης ενημέρωσαν τους Δημάρχους ότι δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη Διοίκηση της ΔΕΗ.

Λόγω των κρίσιμων στιγμών που περνά η χώρα, είναι απαραίτητο να αναμένονται οι αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων, έτσι ώστε η συζήτηση να γίνει μεταξύ αρμοδίων φορέων μέσα από ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v