Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom: Η λύση FirstCLASS σε αμερικάνικη εταιρία

Το λογισμικό πακέτο FirstCLASSTM Systems της Ιntracom, επέλεξε η αμερικάνικη εταιρία Private Label Travel για την διαχείριση, προώθηση και διανομή τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών της.

Ιntracom: Η λύση FirstCLASS σε αμερικάνικη εταιρία
Το ολοκληρωμένο πακέτο λογισμικού FirstCLASSTM Systems της Ιntracom για την διαχείριση, προώθηση και διανομή τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών αποτέλεσε την επιλογή της αμερικάνικης εταιρίας Private Label Travel Inc.

Η Private Label Travel, έχει αναλάβει τη δημιουργία, διαχείριση και διανομή τουριστικών πακέτων και υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, εξ ονόματος κορυφαίων εταιριών του χώρου όπως η National Railroad Passenger Association (Amtrak), η Classic Custom Vacations (Hyatt Vacations) και η Global Vacation Rewards (MyPoints.com).



Η δομή του FirstCLASS καλύπτει πλήρως τις λειτουργικές ανάγκες της Private Label Travel και αναμένεται να αποφέρει τεράστιο επιχειρησιακό κέρδος για την αμερικάνικη εταιρία, τελειοποιώντας την διαχείριση των προσφερομένων υπηρεσιών, τόσο μέσω του σύγχρονου call center που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της στο Chicago, IL, όσο και μέσω του Internet.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με την συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο εταιριών, η Intracom επιταχύνει τον ρυθμό ανάπτυξης για την επίτευξη του στόχου ισχυροποίησης της θέσης της στην αμερικάνικη βιομηχανία τουρισμού και το FirstCLASS αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ως βασική παράμετρος για την εκπλήρωση του στόχου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v