Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Πώλησε το 50% εξοχικών κατοικιών

Το 50% των εξοχικών κατοικιών του τουριστικού οικιστικού συγκροτήματος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας έχει ήδη πωλήσει η LAMDA Development, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Lamda: Πώλησε το 50% εξοχικών κατοικιών
Το 50% των εξοχικών κατοικιών του τουριστικού οικιστικού συγκροτήματος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας έχει ήδη πωλήσει η LAMDA Development, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Η εταιρία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αναπτύσσει πολυτελή διαμερίσματα, προσφέροντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για αγορά εξοχικής κατοικίας, τα οποία ήδη αξιοποίησαν από το καλοκαίρι του 2004 οι πρώτοι κάτοικοι του συγκροτήματος. Πιο συγκεκριμένα:

* Αισθητική και λειτουργική αρτιότητα

Το οργανωμένο και σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών, με μοναδική θέα στον Κορινθιακό κόλπο, αναπτύσσεται σε παραλιακή έκταση 10.000 τ.μ. Γειτνιάζει με δημοτικό πάρκο και χώρο αθλοπαιδιών επιφάνειας 15 στρεμμάτων, καθώς και με την όμορφη μαρίνα του Ξυλοκάστρου, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων. Οι κατοικίες είναι αντισεισμικής κατασκευής και προσφέρουν μεγάλους χώρους πρασίνου, εξωτερική πισίνα, άνετο χώρο στάθμευσης, αυτόνομη θέρμανση και υπέροχη θέα στη θάλασσα.

* Χειμερινές και καλοκαιρινές αποδράσεις

Σε απόσταση μόλις 1 ώρας από την Αθήνα (120 χλμ), το συγκρότημα κατοικιών μπορεί να αξιοποιηθεί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας ευκαιρίες αναψυχής για όλη την οικογένεια χειμώνα-καλοκαίρι. Η καλή του τοποθεσία αποτελεί εφαλτήριο για συχνές εξορμήσεις σε προορισμούς, όπως τα Καλάβρυτα, το Λουτράκι, το Ναύπλιο, η Επίδαυρος και οι Μυκήνες.

* Προσιτές τιμές

Τα διαμερίσματα είναι ετοιμοπαράδοτα και πωλούνται σε προσιτές τιμές με ευκολίες χρηματοδότησης, από 23.000 ευρώ προκαταβολή και 350 ευρώ μηνιαία δόση με προεγκεκριμένο δάνειο.

* Υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων

Στους κατοίκους του συγκροτήματος Ξυλοκάστρου προσφέρονται εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης και φύλαξης για την καθημερινή ασφάλεια και καθαριότητα του χώρου, την εύρυθμη λειτουργία των κατοικιών, καθώς και τη διαρκή συντήρηση του κτιρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v