Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Παρουσίαση νέων προϊόντων της Citrix

Για τη νέα γενιά προϊόντων Citrix MetaFrame Access Suite 3.0, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση με θέμα ”Ολοκληρωμένες λύσεις Access Infrastructure”, που διοργανώνει η Info-Quest την Τρίτη 9 Νοεμβρίου.

Info-Quest: Παρουσίαση νέων προϊόντων της Citrix
Για τη νέα γενιά προϊόντων Citrix MetaFrame Access Suite 3.0 καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που παρέχει η Info-Quest στους τομείς του Access Infrastructure, Enterprise On-Demand & Thin Client Computing, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση με θέμα ”Ολοκληρωμένες λύσεις Access Infrastructure”, που διοργανώνει η Info-Quest την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, στο Ledra Marriott.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Citrix αποτελεί, σήμερα, τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη στον τομέα του Access Infrastructure. H πλατφόρμα λογισμικού Citrix MetaFrame Access Suite δίνει λύση σε κρίσιμα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Διευθύνσεις Πληροφορικής των μεγάλων επιχειρήσεων & οργανισμών, όπως η μείωση της πολυπλοκότητας των ετερογενών πληροφοριακών συστημάτων, η ολοκληρωμένη και ασφαλής πρόσβαση των εργαζομένων στις επιχειρηματικές εφαρμογές, η αξιοποίηση του Internet και ο εκσυγχρονισμός των υφισταμένων εφαρμογών, η αύξηση της παραγωγικότητας και η μείωση του κόστους.

Οι λύσεις Citrix, είναι οι μοναδικές, που εξασφαλίζουν έως και 15% αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, έως και 50% μείωση του λειτουργικού κόστους και ως εκ τούτου έχουν μεγάλη απήχηση στην αγορά.

Σήμερα χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε περισσότερες από 120.000 επιχειρήσεις, με περισσότερους από 50.000.000 χρήστες,στο 100% των Επιχειρήσεων του Fortune 100, στις 10 μεγαλύτερες Τράπεζες & 5 μεγαλύτερες Ασφαλιστικές εταιρίες και στις 10 μεγαλύτερες Φαρμακευτικές εταιρίες & 10 μεγαλύτερους Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς.

Οι λύσεις Citrix έχουν βρει σημαντική ανταπόκριση και στην ελληνική αγορά και ήδη αξιοποιούνται από μεγάλες επιχειρήσεις & οργανισμούς, όπως η ΔΕΗ, η Shell, η Call Center Hellas κλπ.

Η Info-Quest στη διάρκεια της μακρόχρονης συνεργασίας της με τη Citrix, έχει αποκτήσει σημαντικότατη εμπειρία στην υλοποίηση λύσεων access infrastructure. Παράλληλα, έχει διευρύνει τις συνεργασίες της με οίκους όπως η Wyse, στον τομέα των Thin Clients, η RSA & Secure Computing στον τομέα του security & authentication, η Expand στον τομέα του WAN Acceleration & η ThinPrint στον τομέα του Wan Printing Acceleration, υλοποιώντας ολοκληρωμένες λύσεις access infrastructure, thin client computing & server consolidation, που προσδίδουν ουσιαστικά και άμεσα πλεονεκτήματα στους πελάτες της.

H εκδήλωση που διοργανώνει η Info-Quest πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Citrix Roadshow 2004, που λαμβάνει χώρα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από εξειδικευμένους εισηγητές της Citrix στα Αγγλικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v