Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση της Αλουμύλ σε κολέγιο της Θεσσαλονίκης

Παρουσίαση της Αλουμύλ Μυλωνάς στο American College of Thessaloniki πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου στο πλαίσιο των ουσιωδών αρχών εταιρικής διακυβέρνησης που έχει θεσπίσει το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Παρουσίαση της Αλουμύλ σε κολέγιο της Θεσσαλονίκης
Παρουσίαση της Αλουμύλ Μυλωνάς στο American College of Thessaloniki πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των ουσιωδών αρχών εταιρικής διακυβέρνησης που έχει θεσπίσει το Χρηματιστήριο Αθηνών και έγινε από τον κ. Απόστολο Παπαδόπουλο-Αλμέιδα, υπεύθυνο Χρηματιστηριακών Θεμάτων και Επικοινωνίας, προς τους φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση το Μάνατζμεντ, τα Χρηματοοικονομικά και το Μάρκετινγκ.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον όμιλο της Αlumil και να ενημερωθούν για την πορεία, τη στρατηγική και τις προοπτικές του. Ακολούθησε παρουσίαση του συστήματος Διοίκησης της Απόδοσης (Performance Management System) που εφαρμόζεται στον Όμιλο, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση αποτελεί συνέχεια σειράς παρουσιάσεων οι οποίες ξεκίνησαν προ πενταετίας, με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και των επιχειρήσεων. Η Αλουμύλ, συμμετέχει ενεργά και προς αυτή την κατεύθυνση, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v