Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Στα 7 εκατ. ευρώ τα κέρδη το α’ τρίμηνο

Στα 14,4 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών της ΕΥΑΘ το α’ τρίμηνο του 2002, ενώ τα προ φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν στα 7 εκατ. ευρώ. Για το σύνολο του έτους, σύμφωνα με το πρωινό σχόλιο της Ωμέγα, ο τζίρος θα διαμορφωθεί στα 52,8 εκατ. ευρώ και τα κέρδη στα 22,5 εκατ. ευρώ.

ΕΥΑΘ: Στα 7 εκατ. ευρώ τα κέρδη το α’ τρίμηνο
Στα 14,461 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών της ΕΥΑΘ στο α’ τρίμηνο του 2002, ενώ τα προ φόρων κέρδη της εταιρίας διαμορφώθηκαν στα 7,066 εκατ. ευρώ, τα οποία, όπως αναφέρεται στο πρωϊνό σχόλιο της Ωμέγα ΑΧΕΠΕΥ, αντιπροσωπεύουν το 40% της συνολικής κερδοφορίας του 2001.

Σημειώνεται, ότι δεν υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία για το α’ τρίμηνο του 2001, καθώς η εταιρία δεν είχε εισαχθεί στο ΧΑΑ και επομένως δεν ήταν υποχρεωμένη να δημοσιεύσει τα οικονομικά της μεγέθη.

Για το σύνολο της χρήσης, η διοίκηση της ΕΥΑΘ, όπως αναφέρεται στο πρωϊνό σχόλιο της Ωμέγα, εκτιμά, ότι ο κύκλος εργασιών θα διαμορφωθεί στα 52,8 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων στα 22,5 εκατ. ευρώ. Η διεύρυνση των οικονομικών μεγεθών αποδίδεται κατά κύριο λόγο στην εφαρμογή της νέας τιμολογιακής πολιτικής.

Επιπλέον, η εταιρία συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος για την περίοδο 2002 –2006, ύψους 78,7 εκατ. ευρώ, που αφορά στην επέκταση και στον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v