Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Στους 9 οι δικαιούχοι των stock option

Τα στελέχη της Intracom που είναι δικαιούχοι του προγράμματος προαίρεσης αγοράς μετοχών καλούνται από 1 έως 15/12/2011 να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεση τους να ασκήσουν τα δικαιώματά τους.

Intracom: Στους 9 οι δικαιούχοι των stock option
Τα στελέχη της Intracom που είναι δικαιούχοι του προγράμματος προαίρεσης αγοράς μετοχών καλούνται από 1 έως 15/12/2011 να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεση τους να ασκήσουν τα δικαιώματά τους.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η προσφορά αυτή απευθύνεται σε 6 συνολικά δικαιούχους και αφορά 14.300 συνολικά νέες Κοινές Ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχές της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας €1,41 η καθεμία, οι οποίες θα εκδοθούν μετά από άσκηση των αντίστοιχων δικαιωμάτων προαίρεσης και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2011, χωρίς δικαίωμα προτίμησης των υφισταμένων κατά την έκδοση μετόχων, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/20, και με τροποποίηση του Καταστατικού της Eταιρίας.

Ειδικότερα, εκκρεμούν προς άσκηση 14.300 δικαιώματα από το 5ο Πρόγραμμα (Αρχικός χρόνος άσκησης : Δεκέμβριος 2006). Τα εν λόγω δικαιώματα δύνανται να ασκηθούν αποκλειστικά και μόνο μέχρι τις 15.12.2011. Παρερχομένης απράκτου της πιο πάνω αποσβεστικής προθεσμίας, τα εν λόγω δικαιώματα αποσβένονται.

Το ολοσχερώς καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται σήμερα στο ποσό των € 187.566.683,97, διαιρούμενο σε 133.026.017 Κοινές Ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχές, ονομαστικής αξίας €1,41 η καθεμία. 

Mε βάση τους όρους του ως άνω επιμέρους Προγράμματος, η τιμή έκδοσης των νέων μετοχών έχει ορισθεί σε € 2,93 ανά μετοχή.

Μετά την εμπρόθεσμη καταβολή από τους δικαιούχους της αξίας των ασκουμένων από αυτούς δικαιωμάτων προαίρεσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και έκδοση νέων Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών, ανάλογα με τον αριθμό των δικαιωμάτων που θα έχουν ασκηθεί. Ακολούθως, το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε οι μετοχές που αντιστοιχούν στα ασκηθέντα δικαιώματα να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο αριθμός των νέων μετοχών που τελικά θα εκδοθούν και θα ζητηθεί η εισαγωγή τους στο Χ.Α. εξαρτάται από τον αριθμό των μετοχών για τις οποίες θα ασκηθεί το σχετικό δικαίωμα και θα καταβληθεί το αντίστοιχο ποσό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v