ΟΛΠ: Εκτιμά κέρδη προ φόρων πάνω από 18 εκ. ευρώ

Κέρδη προ φόρων που θα υπερβαίνουν τα 18 εκατ. ευρώ και πωλήσεις με οριακή αύξηση σε σχέση με το 9μηνο του 2003, εκτιμά για το 9μηνο της τρέχουσας χρήσης η διοίκηση του ΟΛΠ, απαντώντας σε δημοσίευμα σχετικά με την πρόβλεψη του μέλους του Δ.Σ.

ΟΛΠ: Εκτιμά κέρδη προ φόρων πάνω από 18 εκ. ευρώ
Κέρδη προ φόρων που θα υπερβαίνουν τα 18 εκατ. ευρώ και πωλήσεις με οριακή αύξηση σε σχέση με το 9μηνο του 2003, εκτιμά για το 9μηνο της τρέχουσας χρήσης η διοίκηση του ΟΛΠ, απαντώντας σε δημοσίευμα σχετικά με την πρόβλεψη μέλους του Δ.Σ.

Ειδικότερα, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας ”Ημερησία”, σχετικά με την πρόβλεψη του μέλους του Δ.Σ και αναπληρωτή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ, κ. Ν. Αναστασόπουλου, ότι τα προ φόρων κέρδη χρήσης 2004 θα διαμορφωθούν στα επίπεδα των 16-17 εκατ. ευρώ, επισημαίνεται ότι από τις οικονομικές καταστάσεις του α’ εξαμήνου 2004 και τα προσωρινά στοιχεία 9μήνου, η εταιρία, εκτιμά ότι τα προ φόρων κέρδη του 2004 θα διαμορφωθούν σε υψηλότερα επίπεδα.

Τέλος, τονίζεται στην ανακοίνωση, ότι η ανωτέρω πρόβλεψη του κ. Αναστασόπουλου είναι παλαιότερη και οπωσδήποτε πριν τη διαμόρφωση των τάσεων του 9μήνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v