Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hellas Sat: Ισχυρή παρουσία στη Νότια Αφρική

Το δορυφόρο της Hellas Sat χρησιμοποιούν μεγάλα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα και σταθμοί για τις μεταδόσεις τους στη Νότια Αφρική. To BBC θα μεταδώσει τις εκλογές στις ΗΠΑ και η Eurovision παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Hellas Sat: Ισχυρή παρουσία στη Νότια Αφρική
Το δορυφόρο της Hellas Sat χρησιμοποιούν μεγάλα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα και σταθμοί για τις μεταδόσεις τους στη Νότια Αφρική, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellas Sat.

Πιο συγκεκριμένα το BBC θα μεταδώσει τις αμερικανικές εκλογές στη μαύρη ήπειρο, ενώ η Eurovision θα μεταδώσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών από τη Ταϊλάνδη. Οι μεταδόσεις αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού καταδεικνύουν την εμπιστοσύνη των ξένων μέσων ενημέρωσης προς το δορυφόρο αλλά και το γεγονός ότι ο Hellas – Sat 2 αποτελεί αυτή τη στιγμή τη πλέον αξιόπιστη λύση για μεταδόσεις στη Νότια Αφρική, τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Κλιμάκιο του τμήματος πωλήσεων της Hellas Sat επέστρεψε από τη Νότια Αφρική όπου πραγματοποίησε σημαντικές επαφές οι οποίες αναμένεται στο άμεσο μέλλον να καταλήξουν σε συμβόλαια μίσθωσης χωρητικότητας του δορυφόρου.

Η Hellas Sat θα εντείνει τις προσπάθειες της στην αγορά της Νότιας Αφρικής και θα ενισχύσει με κάθε τρόπο τις μεταδόσεις των ελληνικών καναλιών στην ομογένεια όταν και εφόσον εκδηλωθεί το ανάλογο ενδιαφέρον από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v