Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lannet: Συνεργασία με Τράπεζα Πειραιώς

Σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε η Lannet, η οποία παρέχει στους πελάτες της την ευκαιρία να εξοφλούν εύκολα, γρήγορα, δωρεάν και με απόλυτη ασφάλεια τον τηλεπικοινωνιακό τους λογαριασμό, απλά, με ένα τηλεφώνημα, διευρύνοντας έτσι τους τρόπους εξόφλησης τηλεπικοινωνιακών λογαριασμών χωρίς χρέωση.

Lannet: Συνεργασία με Τράπεζα Πειραιώς
την ευκαιρία στους πελάτες της να εξοφλούν εύκολα, γρήγορα, δωρεάν και με απόλυτη ασφάλεια τον τηλεπικοινωνιακό τους λογαριασμό, απλά, με ένα τηλεφώνημα, διευρύνοντας έτσι τους τρόπους εξόφλησης τηλεπικοινωνιακών λογαριασμών χωρίς χρέωση προσφέρει η Lannet σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση όλοι οι πελάτες της Lannet, κάτοχοι πιστωτικών καρτών Visa και ”MasterCard”, μπορούν να καλούν στο 211 000 3030 τις καθημερινές, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ., από οποιοδήποτε σημείο επιθυμούν, και να εξοφλούν το ποσό του λογαριασμού τους.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι πελάτες της Lannet έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το νέο αυτό τρόπο πληρωμής για την αποπληρωμή ενός ή περισσότερων μηνιαίων λογαριασμών Lannet, χωρίς καμία μόνιμη δέσμευση.

Η Lannet, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ηλεκτρονικών συναλλαγών παρέχει ένα αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον εξόφλησης λογαριασμών.

Τέλος, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Lannet, εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας & Internet, εξακολουθεί μέχρι σήμερα να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών, προβλέποντας τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της και παρέχοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με άμεσο στόχο τη μέγιστη εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v