Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης:Μεταβολές στα ποσοστά συμμετοχής τραπεζών

Σημαντική αύξηση στα ποσοστά συμμετοχής των τραπεζών BNP Paribas, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Eurobank στο μετοχικό κεφάλαιο της Μαΐλλης ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος.

Μαΐλλης:Μεταβολές στα ποσοστά συμμετοχής τραπεζών
Σημαντική αύξηση στα ποσοστά συμμετοχής των τραπεζών BNP Paribas, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Eurobank στο μετοχικό κεφάλαιο της Μαΐλλης ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος.

Αναλυτικότερα:

α) Από την τράπεζα BNP PARIBAS τη 19η Οκτωβρίου 2011, η BNP PARIBAS τη 18η Οκτωβρίου 2011 απέκτησε άμεσα 40.094.779 μετοχές εκδόσεως της εταιρίας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 12,42%.

β) Από την τράπεζα ΑLPHA BANK τη 19η Οκτωβρίου 2011, η ΑLPHA BANK τη 18η Οκτωβρίου 2011 απέκτησε άμεσα 24.380.110 μετοχές εκδόσεως της εταιρίας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 7,55%.

γ) Από την Εθνική Τράπεζα τη 18η Οκτωβρίου 2011, κατά την αυτήν ως άνω ημερομηνία, ο συνολικός αριθμός μετοχών εκδόσεως της εταιρίας που κατέχει άμεσα η ΕΤΕ ανήλθε σε 25.573.690, με αποτέλεσμα το ποσοστό δικαιωμάτων της ψήφου να μεταβληθεί από 0,15% σε 7,92%. Επίσης η ΕΤΕ, με την αυτήν ως άνω ενημέρωση, γνωστοποίησε ότι η αύξηση του ως άνω ποσοστού προήλθε από τη συμμετοχή της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με εισφορά χρηματικών απαιτήσεων.

δ) Από την τράπεζα ΕFG Eurobank Ergasias S.A. (στο εξής ΕFG Eurobank Ergasias) για λογαριασμό της εταιρίας Private Financial Holding Limited (στο εξής «ο απώτερος μέτοχος», ο οποίος, σύμφωνα με την ανωτέρω ενημέρωση, μέσω των εταιριών EFG European Financial Group Limited, European Financial Group EFG (Luxembourg) S.A., EFG Consolidated Holdings S.A. και GPS GROWTH EQUITIES S.A. ελέγχει την ΕFG Eurobank Ergasias) ο απώτερος μέτοχος τη 18η Οκτωβρίου 2011 απέκτησε μέσω της ΕFG Eurobank Ergasias 33.983.555 μετοχές εκδόσεως της εταιρίας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 10,524%.
 
Επίσης, με την αυτήν ως άνω ενημέρωση, η ΕFG Eurobank Ergasias δήλωσε: i) ότι το σύνολο των δικαιωμάτων ψήφου του απώτερου μετόχου της κατέχουν έμμεσα μέλη της οικογένειας Λάτση και ii) ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας πραγματοποιήθηκε με εισφορά χρηματικών απαιτήσεων δανειστών αυτής και με παραίτηση από το δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v