Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οργανωτικές αλλαγές στον όμιλο Μυτιληναίος

Η Διοίκηση του Ομίλου Μυτιληναίος, αποφάσισε την κατανομή των περιοχών ευθύνης της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών & Λειτουργιών Υποστήριξης Ομίλου, σε δύο νέες Γενικές Διευθύνσεις.

Οργανωτικές αλλαγές στον όμιλο Μυτιληναίος
Η Διοίκηση της Μυτιληναίος, στα πλαίσια αναδιοργάνωσης της οργανωτικής δομής των Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου, αποφάσισε την κατανομή των περιοχών ευθύνης της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών & Λειτουργιών Υποστήριξης Ομίλου, σε δύο νέες Γενικές Διευθύνσεις.

Γενική Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών Ομίλου

Ο κ.Χρήστος Γαβαλάς, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Χρηματοοικονομικών του Ομίλου Μυτιληναίος. Από το 2001 έως σήμερα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Χρηματοοικονομικών του Ομίλου.

Η νέα Γενική Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών περιλαμβάνει τη διαχείριση των χρηματοοικονομικών στοιχείων, την ανάπτυξη σχέσεων με το χρηματοπιστωτικό τομέα επενδύσεων, τις αγορές κεφαλαίων, τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις, τη διάρθρωση της κεφαλαιακής δομής, καθώς και το σχεδιασμό των πολιτικών διαχείρισης χρηματοοικονομικών κινδύνων του Ομίλου.

Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Ομίλου

Ο κ.Ιωάννης Καλαφατάς, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου Μυτιληναίος.

Από το 2005 έως σήμερα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Οικονομικού Σχεδιασμού του Ομίλου. Στις αρμοδιότητες της νέας Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών εντάσσεται ο συντονισμός όλων των Οικονομικών Διευθύνσεων του Ομίλου, η επίτευξη συνεργιών μέσω κοινών διαδικασιών, η ενοποίηση οικονομικών στοιχείων και καταστάσεων, ο προϋπολογισμός και έλεγχος δαπανών, καθώς και ο συντονισμός των φορολογικών θεμάτων.

Ο κ.Ανέστης Δεληγεώργης, νυν Διευθυντής Λογιστηρίου Ομίλου, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Οικονομικού Σχεδιασμού Ομίλου.

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης, ο κ.Ιωάννης Δήμου, έως σήμερα Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Λειτουργιών Υποστήριξης Ομίλου, αναλαμβάνει νέο ρόλο σαν Σύμβουλος Προέδρου, συμμετέχοντας ενεργά σε σημαντικής αξίας έργα για τον Όμιλο. Ο κ. Δήμου είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μυτιληναίος Α.Ε.

Τέλος, ο κ.Φώτης Σπυράκος, Γενικός Διοικητικός Διευθυντής Ομίλου αναλαμβάνει επιπροσθέτως, την ευθύνη της διοίκησης της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Ομίλου Μυτιληναίος.

Οι ανωτέρω αλλαγές ισχύουν από την 1η Νοεμβρίου 2011, πλην της αλλαγής στη Διεύθυνση Πληροφορικής Ομίλου, η οποία έχει άμεση ισχύ.

Η Διοίκηση του Ομίλου ευχαριστεί τους συνεργάτες της για την πολυετή προσφορά και εύχεται επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v