Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από την Tellas

Το πρόγραμμα BRAVO, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των συνδρομητών Tellas, που κάνουν χρήση των υπηρεσιών Free Internet και Free Internet Premium, ανακοίνωσε η Tellas. Το πρόγραμμα επιβράβευσης BRAVO έχει ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2004.

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από την Tellas
Το πρόγραμμα BRAVO, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των συνδρομητών Tellas, που κάνουν χρήση των υπηρεσιών Free Internet και Free Internet Premium, ανακοίνωσε η Tellas.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης BRAVO έχει ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2004.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με το BRAVO, για κάθε 12 λεπτά χρήσης του Free Internet ή του Free Internet Premium, οι συνδρομητές Σταθερής Τηλεφωνίας της Tellas κερδίζουν 1 λεπτό αστικών κλήσεων δωρεάν. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν αυτόματα όλοι οι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας χωρίς να απαιτείται εγγραφή ή άλλη διαδικασία.

Το BRAVO είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα της Tellas, αφού επιτρέπει στους συνδρομητές Σταθερής Τηλεφωνίας της Tellas να κερδίζουν επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας ακόμα και όταν συνδέονται στο Internet από διαφορετική γραμμή τηλεφώνου που δεν έχει σύνδεση Tellas (πχ., εξοχικό, γραφείο, φιλικό σπίτι κλπ), αρκεί πάντα να χρησιμοποιούν σαν username τον αριθμό τηλεφώνου τους με σύνδεση Tellas.

Λόγω αυτής της ευελιξίας του προγράμματος, οι συνδρομητές Σταθερής Τηλεφωνίας της Tellas μπορούν επίσης να δίνουν το username τους στους φίλους ή τους συγγενείς τους, που δεν είναι συνδρομητές της Tellas και θέλουν να συνδεθούν στο Internet, κερδίζοντας έτσι επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας ενώ οι άλλοι σερφάρουν!

Σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση, ότι οι συνδρομητές Σταθερής Τηλεφωνίας της Tellas μπορούν να συνδεθούν στην υπηρεσία Free Internet Premium και παράλληλα να επωφελούνται από το δωρεάν χρόνο ομιλίας, με τα εξής απλά βήματα:

1. Δημιουργούν μία νέα σύνδεση dial-up στον υπολογιστή τους.

2. Πληκτρολογούν Username: τον αριθμό του σταθερού τηλεφώνου τους (με σύνδεση Tellas, 10 ψηφία) Password: free

Αριθμός κλήσης για όλη την Ελλάδα: 1738 896 500 5005



3. Πατούν enter για να συνδεθούν

Αν οι συνδρομητές Σταθερής Τηλεφωνίας Tellas ή οι φίλοι / συγγενείς τους συνδέονται στο Internet από διαφορετική γραμμή τηλεφώνου που δεν έχει σύνδεση Tellas (πχ., εξοχικό, γραφείο, φιλικό σπίτι κλπ), τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

1. Δημιουργούν μία νέα σύνδεση dial-up στον υπολογιστή τους.

2. Πληκτρολογούν Username: τον αριθμό του σταθερού τηλεφώνου (με σύνδεση Tellas, 10 ψηφία) Password: free

Αριθμός κλήσης για όλη την Ελλάδα: 801 500 5000

3. Πατούν enter για να συνδεθούν

Για το Free Internet: H πρωτοποριακή υπηρεσία ελεύθερης πρόσβασης στο Internet, έδωσε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε όλους για ελεύθερη πρόσβαση στο Internet χωρίς να απαιτείται καμία μορφή δέσμευσης όπως συμβόλαιο, αγορά κάρτας ή προπληρωμή μηνών. Η σύνδεση στο Internet με την υπηρεσία Free Internet κοστίζει όσο μία αστική κλήση ΟΤΕ από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν καλεί ο χρήστης.

Για το Free Internet Premium: Αποκλειστικά οι συνδρομητές Σταθερής Τηλεφωνίας της Τellas έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στο Internet χωρίς δεσμεύσεις με συμβόλαια, κάρτες,, ή συνδρομές. Η σύνδεση στο Ιnternet κοστίζει 0,025 ευρώ/λεπτό συν ΦΠΑ, από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν καλεί ο χρήστης και οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνονται στο λογαριασμό Σταθερής Τηλεφωνίας της Τellas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v