Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Στην Tirana Bank ο Δημ. Φραγγέτης

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς στην Αλβανία, Tirana Bank αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Φραγγέτης, στο πλαίσιο της της συνεχιζόμενης διεθνούς ανάπτυξης του ομίλου, αλλά και της ενίσχυσης του στελεχικού δυναμικού του στο εξωτερικό.

Πειραιώς: Στην Tirana Bank ο Δημ. Φραγγέτης
Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς στην Αλβανία, Tirana Bank αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Φραγγέτης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η ανάθεση στον κ. Φραγγέτη των καθηκόντων διευθύνοντος συμβούλου στη θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διεθνούς ανάπτυξης του ομίλου, αλλά και της ενίσχυσης του στελεχικού δυναμικού του στο εξωτερικό.

Σημειώνεται πως ο κ. Φραγγέτης υπήρξε Γενικός Διευθυντής στην Εμπορική Τράπεζα, στην Alpha Bank και στην Ιονική Τράπεζα, ενώ διετέλεσε αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ANZ Grindlays Bank στην Αθήνα.

Η Tirana Bank είναι η τρίτη μεγαλύτερη Τράπεζα στην Αλβανική αγορά με δίκτυο 20 καταστημάτων και καλύπτει όλες τις σημαντικές πόλεις της χώρας.

Το ενεργητικό της ανέρχεται σε 250 εκατ. ευρώ και οι καταθέσεις σε 220 εκατ. ευρώ.

Το προσωπικό της Tirana Bank ανέρχεται σε 233 υπαλλήλους και οι δραστηριότητές της καλύπτουν όλο το φάσμα εργασιών εμπορικής τραπεζικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v