Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SingularLogic: Νέα διεθνήs διάκριση από Microsoft

Νέα διεθνή διάκριση έλαβε η SingularLogic από τη Microsoft για την επένδυσή της, στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προϊόντων λογισμικού και υπηρεσιών χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα εφαρμογών και τις Cloud.

SingularLogic: Νέα διεθνήs διάκριση από Microsoft
Νέα διεθνή διάκριση έλαβε η Singularlogic από τη Microsoft για την επένδυσή της, στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προϊόντων λογισμικού και υπηρεσιών για τους πελάτες της, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα εφαρμογών και τις Cloud υπηρεσίες της Microsoft.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η SingularLogic, ήταν μία από τις 30 συνολικά εταιρίες System Integrators παγκοσμίως που βραβεύτηκαν από τη Microsoft και η μοναδική εταιρία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που βραβεύτηκε για τις cloud υπηρεσίες.

Η βράβευση της SingularLogic ως «National System Integrator», έγινε από τον Don Grantham, Area President Central and Eastern Europe της Microsoft, σε ειδική τελετή στο πλαίσιο του μεγάλου συνεδρίου World Wide Partners Conference, που πραγματοποιεί η Microsoft κάθε χρόνο ειδικά για τους συνεργάτες της.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς, Ernst-Jan Stigter, αναφερόμενος στη σχετική διάκριση δήλωσε: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τη SingularLogic για την κορυφαία διάκριση που κέρδισε στο πλαίσιο της στρατηγικής της συνεργασίας με τη Microsoft. Αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες που αξιοποιούν τεχνολογίες της Microsoft και επενδύοντας σταθερά στην καινοτομία, η SingularLogic έχει καταφέρει να διακριθεί στην ελληνική και διεθνή αγορά πληροφορικής, ανταποκρινόμενη τόσο στους επιχειρηματικούς της στόχους όσο και στις ανάγκες των πελατών της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v