Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Πιστοποίηση από την Cisco Systems

Την πιστοποίηση Cisco Silver Certified Partner έλαβε πρόσφατα η Space Hellas από τη Cisco Systems, γεγονός που την κατατάσσει μεταξύ των πρωτοπόρων εταιριών του κλάδου της υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα, που διαθέτουν αντίστοιχη πιστοποίηση.

Space Hellas: Πιστοποίηση από την Cisco Systems
Την πιστοποίηση Cisco Silver Certified Partner έλαβε πρόσφατα η Space Hellas από τη Cisco Systems.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η εν λόγω πιστοποίηση κατατάσσει την Space Hellas μεταξύ των πρωτοπόρων εταιριών του κλάδου της υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα, που διαθέτουν αντίστοιχη πιστοποίηση.

Σημειώνεται πως η εν λόγω πιστοποίηση απονεμήθηκε στη Space Hellas αφού εκπλήρωνε συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως η ύπαρξη σημαντικού αριθμού πιστοποιημένων μηχανικών, η υψηλή εξειδίκευση σε συγκεκριμένες τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών, η αποδεδειγμένη ικανοποίηση των πελατών της εταιρίας, η ύπαρξη κατάλληλων υποδομών, αλλά και η προσφορά υψηλής ποιότητας τεχνικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η εν λόγω πιστοποίηση της Space Hellas, σφραγίζει την πολύχρονη επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών και αναδεικνύει τη στρατηγική επιλογή της Space Hellas για λύσεις της Cisco Systems, προς όφελος των επιχειρήσεων στον ελλαδικό χώρο.

Παράλληλα, μέσω της πιστοποίησης διασφαλίζεται ο σωστός σχεδιασμός της λύσης, η υψηλή τεχνογνωσία, οι ποιοτικές υπηρεσίες, η σωστή τεχνική υποστήριξη και οι ανταγωνιστικές τιμές από μέρους της εταιρίας, προς τον πελάτη.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως η Space Hellas μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, λειτουργώντας ως system integrator.

Από το 1985 μέχρι σήμερα, έχει παραδώσει σημαντικά και σύνθετα έργα για πολλούς πελάτες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται το σύνολο σχεδόν των Ελληνικών και ξένων τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, πληθώρα εταιριών και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v