Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκαίνια νέου καταστήματος της Marfin Bank

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος της Marfin Bank στη Γλυφάδα, έγιναν χθες, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2004. Στόχος της τράπεζας, είναι να ανοίξει τρία ακόμη καταστήματα μέχρι το τέλος του 2004 και το α’ τρίμηνο του 2005.

Εγκαίνια νέου καταστήματος της  Marfin Bank
Με την παρουσία μεγάλου αριθμού πελατών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και συνεργατών της Marfin Bank έγιναν χθες, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2004, τα επίσημα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος της Τράπεζας στη Γλυφάδα, στην οδό Δούσμανη 5.

”Το νέο αυτό κατάστημα έρχεται να προστεθεί στα άλλα επτά που ήδη διαθέτει η Τράπεζα” τόνισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Marfin Bank, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος στη διάρκεια της ομιλίας του προς τους προσκεκλημένους ”και εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου να επεκτείνεται η παρουσία της τράπεζας σ’ εκείνους τους γεωγραφικούς χώρους που ήδη υπάρχει σημαντικός αριθμός πελατών της, αλλά και η προοπτική προσέλκυσης νέων, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση τους.”

Η Marfin Bank έχει παρουσία στο Κολωνάκι, στο Μαρούσι, στην Ερυθραία, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, στη Χίο και στην Κέρκυρα. Στόχος της τράπεζας, τόνισε ο κ. Βγενόπουλος, είναι να ανοίξει τρία ακόμη καταστήματα μέχρι το τέλος του 2004 και το α’ τρίμηνο του 2005.

”Με βάση την επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία μας και την μεγάλη κεφαλαιακή επάρκεια μας” συνέχισε ο κ. Βγενόπουλος ”προωθούμε την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου μας για τη δυναμική ανάπτυξη της Τράπεζας στον χώρο της εξειδίκευσης της δηλαδή στο Private και το Personal Banking.”

Μέσα στα πλαίσια αυτά το κατάστημα της Γλυφάδα, με διευθυντή τον κ. Βασίλη Καγιάλογλου, στοχεύει να εξυπηρετήσει τους υφιστάμενους αλλά και τους νέους πελάτες της Τράπεζας στο γεωγραφικό χώρο των νοτίων προαστίων.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το κατάστημα ”ξεχωρίζει” με την προσφορά πρωτοποριακών και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών καταθετικών, επενδυτικών και δανειακών προϊόντων, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά ανάλογα με τις επιθυμίες του.

H Marfin Bank διαθέτει ήδη στην αγορά τα δανειακά προϊόντα MARFIN FLEXI OVERDRAFT (υπερανάληψης), MARFIN FLEXI MORTGAGE (στεγαστικό), MARFIN FLEXI PRO ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ, MARFIN FLEXI PRO ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ, MARFIN FLEXI PRO ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ και τα καταθετικά – επενδυτικά προϊόντα MARFIN BEST DEPOSITS, MARFIN BEST REPOS, MARFIN BEST SWAPS, MARFIN BEST STRUCTURES και MARFIN ACTIVE PORTFOLIOS.

Υπενθυμίζεται ότι η Marfin Bank είναι 100% θυγατρική της Marfin Financial Group. Η Marfin Financial Group είναι εταιρία συμμετοχών και επενδύσεων στον τραπεζικό και ευρύτερο χρηματοοικονομικό χώρο και οι δύο βασικές θυγατρικές εταιρείες της είναι η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος και η Marfin Bank. Η πρώτη εξειδικεύεται στην επενδυτική τραπεζική (investment banking) καθώς και στη διεκπεραίωση συναλλαγών στην ελληνική και στις διεθνείς κεφαλαιαγορές. Η Marfin Bank εξειδικεύεται στην ιδιωτική τραπεζική (private banking) καθώς και στη διαχείριση χαρτοφυλακίων (asset management).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v