Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 935 εκ. η σύμβαση με το δημόσιο

Η ΟΠΑΠ διευκρινίζει ότι το τίμημα της δεκαετούς επέκτασης της σύμβασης με το Δημόσιο και της σύμβασης απόκτησης της άδειας για την εγκατάσταση και εκμετάλλευση των 35.000 παιγνιομηχανημάτων ανέρχεται σε 935 εκ. ευρώ.

ΟΠΑΠ: Στα 935 εκ. η σύμβαση με το δημόσιο
Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ΟΠΑΠ Α.Ε. σε συνέχεια της από 30/09/2011 ανακοίνωσής της διευκρινίζει ότι το συνολικό τίμημα της δεκαετούς επέκτασης της υφιστάμενης σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο και της σύμβασης απόκτησης της άδειας για την εγκατάσταση και εκμετάλλευση των 35.000 παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 935 εκ. ευρώ.
 
Σημειώνεται, ότι θα καλυφθεί: α. από τα ταμειακά διαθέσιμα της Εταιρείας, β. από δανεισμό και γ. από έσοδα που θα προκύψουν από το αποτέλεσμα των διεθνών πλειοδοτικών διαγωνισμών για την απόκτηση δικαιώματος εγκατάστασης και εκμετάλλευσης εκ μέρους τρίτων παραχωρησιούχων.

Παράλληλα, αναφέρεται, ότι η καταβολή του τιμήματος των 375 εκ. ευρώ για την επέκταση της σύμβασης θα γίνει εφάπαξ την επομένη ημέρα της υπογραφής της σχετικής σύμβασης με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΔ), υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει εγκριθεί από την επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v