Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Cosmote φέρνει το iPad 2 στις 30 Σεπτεμβρίου

Η COSMOTE ανακοινώνει ότι θα διαθέσει εμπορικά όλες τις εκδόσεις του iPad 2 Wi-Fi + 3G στην Ελλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου με 2ετή προγράμματα συμβολαίου, όπως επίσης και μια γκάμα τιμολογιακών προγραμμάτων χωρίς συμβόλαιο.

Η Cosmote φέρνει το iPad 2 στις 30 Σεπτεμβρίου
Η Cosmote ανακοινώνει ότι θα διαθέσει εμπορικά όλες τις εκδόσεις του iPad 2 Wi-Fi + 3G στην Ελλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου με 2ετή προγράμματα συμβολαίου, όπως επίσης και μια γκάμα τιμολογιακών προγραμμάτων χωρίς συμβόλαιο.

Με ολοκαίνουριο σχεδιασμό, η νέα επαναστατική συσκευή 2ης γενιάς της Apple, το iPad 2, είναι 33% πιο λεπτό και έως 15% πιο ελαφρύ, ώστε να είναι ακόμη πιο άνετο στα χέρια, διατηρώντας την ίδια LCD οθόνη 9.7 ιντσών.

Με το νέο επεξεργαστή Α5 της Apple μπορεί ο χρήστης να κάνει τα πάντα με το iPad 2 γρηγορότερα και με πιο εντυπωσιακά γραφικά. Το iPad 2 διαθέτει δύο κάμερες: μία VGA στο μπροστινό μέρος για αξιοποίηση του FaceTime και του Photo Booth (τη διαχείριση δηλαδή φωτογραφιών και τον εμπλουτισμό τους με εφέ) και μια κάμερα στο πίσω μέρος με δυνατότητα λήψης βίντεο υψηλής ανάλυσης 720p.

Παρόλο που είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο και με νέα χαρακτηριστικά, το iPad 2 εξακολουθεί να διαθέτει μπαταρία διάρκειας έως και 10 ωρών.

«Το iPad 2 είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς και ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία της COSMOTE να παρέχει στους καταναλωτές τις ιδανικές τεχνολογικές λύσεις που συνδυάζουν την επικοινωνία με την ψυχαγωγία.

Είμαστε πολύ ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε το iPad 2 απευθείας στους πελάτες μας στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Κώστας Νεμπής, Executive Marketing Director της COSMOTE.

To iPad 2 είναι διαθέσιμο στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTEshops σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συσκευής και τα τιμολογιακά προγράμματα, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.cosmote.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v