Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος:Κινδυνεύει η επιβίωση της Ελλάδας

Σε απευθείας μετάδοση μίλησε σήμερα το πρωί στο CNN International ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

Μυτιληναίος:Κινδυνεύει η επιβίωση της Ελλάδας
Σε απευθείας μετάδοση μίλησε σήμερα το πρωί στο CNN International ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μυτιληναίου.

Στην εκπομπή World Business Today, που προβάλλεται από το Λονδίνο, ο κ. Μυτιληναίος απάντησε στις ερωτήσεις του γνωστού ρεπόρτερ, John Defterios, για το πώς βλέπει ο ιδιωτικός τομέας την αδυναμία της χώρας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της τρόικας και τα σενάρια περί χρεοκοπίας.

Ο κ. Μυτιληναίος τόνισε ότι μέχρι στιγμής τον λογαριασμό τον πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας, μετρώντας ήδη 1 εκατ. απολυμένους.

Υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη να ανταποκριθούμε όλοι, πολιτικοί και κοινωνία, στις απαιτήσεις των καιρών, για να επιβιώσει η χώρα και επισήμανε ότι αυτήν τη στιγμή η κυβέρνηση πρέπει να προβεί αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία της 21ης Ιουλίου.

Τόνισε, τέλος, ότι οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων προκαλούν δυσαρέσκεια και πλέον είναι κρίσιμη η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί από την τρόικα για να σωθεί η χώρα.

Η εκπομπή World Business Today, που προβάλλεται καθημερινά από το CNN σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, παρουσιάζει τις σημαντικότερες οικονομικές ειδήσεις παγκοσμίως, δίνοντας έμφαση στις τάσεις και στις οικονομικές εξελίξεις των διεθνών επιχειρηματικών και χρηματιστηριακών αγορών.

Ο John Defterios καλύπτει για το CNN τις αναδυόμενες αγορές κι επίσης παρουσιάζει και την εβδομαδιαία εκπομπή CNN Marketplace Middle East.

* Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου στο CNN δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v