Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία Security Kit από την OTEnet

Τη νέα υπηρεσία Security Kit, με την οποία δίνεται λύση σε θέματα σχετικά με την on-line ασφάλεια, γνωστοποίησε η εταιρία OTEnet. Το Security Kit προσφέρεται στους καταναλωτές σε τρία διαφορετικά πακέτα των 4, 16 και 28 ευρώ το μήνα.

Νέα υπηρεσία Security Kit από την OTEnet
Τη νέα υπηρεσία Security Kit, με την οποία δίνεται λύση σε θέματα σχετικά με την on-line ασφάλεια, γνωστοποίησε η εταιρία OTEnet.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Security Kit αποτελεί προϊόν συνεργασίας της OTEnet με την εταιρία F-Secure, η οποία με εξειδικεύεται σε θέματα ανίχνευσης και αντιμετώπισης ιών και προσφέρει ολοκληρωμένη λύση προστασίας για τον υπολογιστή και το e-mail.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο συνδυασμός των τριών προγραμμάτων προστασίας (Anti-Virus, Firewall & Anti-Spam) που περιλαμβάνει το Security Kit, απευθύνεται σε όλους τους χρήστες Internet και ιδιαίτερα στους συνδρομητές ADSL.

Αυτό συμβαίνει για τους ακόλουθους λόγους:

* Προστατεύει τον υπολογιστή και το email.

* Το λογισμικό της υπηρεσίας ενημερώνεται και αναβαθμίζεται αυτόματα χωρίς να απαιτεί καμία επιπλέον ενέργεια από τον χρήστη.

* Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της υπηρεσίας, μέσω μιας κεντρικής ”κονσόλας” διαχείρισης.

* Δίνει τη δυνατότητα επιλογής για διαφορετικές βαθμίδες προστασίας.

* Η εγκατάσταση του ειδικού λογισμικού της υπηρεσίας γίνεται εύκολα από το Internet.

Αναλυτικότερα, οι δυνατότητες του Security Kit συνοψίζονται στα εξής πλεονεκτήματα:

* Προσφέρει προστασία από ιούς, Trojans και worms τα οποία μεταδίδονται μέσω email, CD-ROM, floppy disks & USB memory sticks, Website downloads, Downloads από οποιαδήποτε P2P εφαρμογή

* Προστατεύει τον χρήστη από hackers, Trojans και ύποπτους ”dialers” ενώ είναι συνδεδεμένος με το Internet.

* Φιλτράρει αυτόματα όλοι την εισερχόμενη αλληλογραφία του χρήστη και τον προστατεύει από ανεπιθύμητα email.

Σημειώνεται, πως το Security Kit προσφέρεται στους καταναλωτές σε τρία διαφορετικά πακέτα (Security Kit 1, Security Kit 5, Security Kit 10), καθένα από τα οποία περιλαμβάνει διαφορετικό αριθμό Kωδικών Eνεργοποίησης (registration key) ανάλογα με τον αριθμό των υπολογιστών που ο χρήστης θέλει να εγκατασταθεί το προϊόν.

Το κόστος για το κάθε πακέτο διαμορφώνεται σε 4, 16 και 28 ευρώ το μήνα, αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v