Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιτυχής η συμμετοχή των ΕΛΠΕ στη 76η ΔΕΘ

Ο Όμιλος "Ελληνικά Πετρέλαια" και οι θυγατρικές εταιρείες ΕΚΟ και Ελληνικά Καύσιμα συμμετείχαν και φέτος, με μεγάλη επιτυχία, στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή.

Επιτυχής η συμμετοχή των ΕΛΠΕ στη 76η ΔΕΘ
Ο Όμιλος "Ελληνικά Πετρέλαια" και οι θυγατρικές εταιρείες ΕΚΟ και Ελληνικά Καύσιμα συμμετείχαν και φέτος, με μεγάλη επιτυχία, στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή. 

Ο Όμιλος παρουσίασε το μεγάλο επενδυτικό του πρόγραμμα με την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των Διυλιστηρίων Θεσσαλονίκης και Ελευσίνας καθώς και σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η ΕΚΟ και η Ελληνικά Καύσιμα πρόβαλαν τα νέα τους προϊόντα και προωθητικά προγράμματα καθώς επίσης και τις χορηγίες τους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ιδιαίτερη ήταν η συμμετοχή και η παρουσία του αγωνιστικού αυτοκινήτου της ΕΚΟ RACING TEAM και των οδηγών κ.κ. Δ. Ψύλλου και Κ. Κοντού καθώς και του αναβάτη μηχανής κ. Β. Ορφανού, του οποίου μέγας χορηγός είναι η Ελληνικά Καύσιμα.

Στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου ήταν σταθμευμένα τα δύο κινητά εργαστήρια ελέγχου ποιότητας και ποσότητας καυσίμων για επιτόπου ελέγχους στα πρατήρια των δύο θυγατρικών. Δύο στελέχη του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Καυσίμων & Λιπαντικών (Ε.Τ.Κ.Λ.) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.), είχαν την ευκαιρία να εξηγήσουν στους επισκέπτες το νέο ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας των καυσίμων που αναπτύσσουν η ΕΚΟ και η Ελληνικά Καύσιμα.

Επίσης, στον ίδιο χώρο βρισκόταν ένας προσομοιωτής ατυχήματος, με την πρωτοβουλία της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, μέσω του οποίου ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να βιώσει, σε κατάσταση προσομοίωσης, την εμπειρία μίας πρόσκρουσης σε σταθερό σημείο με ταχύτητα 10 χλμ/ώρα, ώστε να αντιληφθεί την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα της ζώνης ασφαλείας.

Τέλος, στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, κ. Σ. Ξυνίδης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, κ. Α. Μωραΐτης, ξεναγήθηκαν στους χώρους του περιπτέρου από τη Διοίκηση του Ομίλου.

Το περίπτερο του Ομίλου βραβεύτηκε από την HELEXPO, για δεύτερη συνεχή χρονιά, για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του.
Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γ. Ζαγκλιβερινός, Δντής Εταιρικών Σχέσεων Βορρά από τον κ. Π. Μαυρίδη, Πρόεδρο & Δντα Σύμβουλο της HELEXPO.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v