Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Στις 24/10 η ΓΣ για απόσχιση κλάδου

Στις 24/10 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γ.Σ. της ΔΕΗ, προκειμένου να αποφασίσει την απόσχιση του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς και εισφοράς του στην 100% Θυγατρική της εταιρεία «ΔΕΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ».

ΔΕΗ: Στις 24/10 η ΓΣ για απόσχιση κλάδου
Στις 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ, προκειμένου να αποφασίσει την απόσχιση του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς της Εταιρείας και εισφοράς του στην 100% Θυγατρική της εταιρεία «ΔΕΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ».

Επιπλέον, η ΓΣ θα συζητήσει την έγκριση της Λογιστικής Κατάστασης Απόσχισης της 1-1-2011, την έγκριση της από 15-9-2011 Έκθεσης Ελέγχου και διαπίστωσης της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων του Κλάδου Μεταφοράς της Εταιρείας του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή Βασιλείου Καμινάρη, καθώς και την έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Απόσχισης (ΣΣΑ) του Κλάδου Μεταφοράς της Εταιρείας.

Παράλληλα, θα εξουσιοδοτήσει στελέχη για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης απόσχισης του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς της Εταιρείας – ορισμός συμβολαιογράφου και πρόσωπα της Εταιρείας για συμπλήρωση τυπικών ελλείψεων, διόρθωση παραδρομών, διευθέτηση εκκρεμών ζητημάτων και για την υποβολή των αναγκαίων εγγράφων στη Διοίκηση και το Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v