Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα προωθεί η BP

Ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα προωθεί η BP στα πρατήρια της από 10/9. Ο καταναλωτής με βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης αξίας 30€, θα κερδίζει ένα μπλοκ με 17 εκπτωτικά κουπόνια αξίας 200€ από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα προωθεί η BP
Ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα προωθεί η BP στα πρατήρια της από το Σάββατο 10/9/2011. Ο καταναλωτής που θα εφοδιάζει το αυτοκίνητο του με βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης αξίας 30€, κερδίζει ένα μπλοκ με 17 εκπτωτικά κουπόνια αξίας μεγαλύτερης των 200€!, από επώνυμες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΒΡ επέλεξε να συνεργαστεί με επιχειρήσεις που διαθέτουν στην ελληνική αγορά επώνυμα προϊόντα, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αγορών : Τα super- market AB Βασιλόπουλος, την Pizza Hut, τα βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης, την αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Ηλεκτρονική, τα καταστήματα παιδικών και βρεφικών ειδών Ήρα, την αλυσίδα εξοπλισμού Alexpak και τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ Auteco. Ας σημειωθεί ότι τα εκπτωτικά κουπόνια των συνεργαζόμενων παρόχων, μπορούν να εξαργυρωθούν σε περισσότερα από 400 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

“Εκτιμούμε ότι η συνεργασία με επώνυμες επιχειρήσεις παροχής αγαθών και υπηρεσιών και η από κοινού διαμόρφωση μίας ξεκάθαρης και ελκυστικής προσφοράς προς τον πελάτη, προσφοράς που αφορά όχι μόνο καθημερινές του αγορές, αλλά και αγορές που η δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει περιορίσει σημαντικά, είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να ενισχύσουμε αυτή την περίοδο ακόμη περισσότερο την συνολική αξία των προϊόντων και υπηρεσιών μας, και να ανταποκριθούμε καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών μας” δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Καύσιμα κ. Ιωάννης Ψυχογυιός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v